2777
2789
اینترنتی سفارش بده

آخه ضرورتی نمی‌بینم عزیزم

تو این وضعیت فکرمو درگیر خرید وسفارش لباس کنم

انشالله این روزا تموم میشه و دست دخترمو میگیرم باهم میریم خرید و کلی لذت میبریم

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸
اینو دیروز خریدم.باردارم دیگه گشادشو برداشتم تاماه آخر بتونم بپوشم.شکمم جا بشه توش خوشگل ...

مبارکه ......من زمان بارداری شبیه همین لیموییش رو داشتم خیلی راحت بود فقط اتو میخواستذ

این نیز بگذرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبلا خریده بودم فقط لباس توخونه ای ندارم اونم بااین اوضاع نمیرم بیرون اصلاخاهرشوهرامم همشون نتی خرید کردن خودمم واسه پسرم لباس خونگی نتی سفارش دادم دیرگز رسیدن خیلی خوب بود راضی بودم همینکه نرم بیرون کلی کمک میشه به ازبین رفتن ویروس

قبلا خریده بودم فقط لباس توخونه ای ندارم اونم بااین اوضاع نمیرم بیرون اصلاخاهرشوهرامم همشون نتی خرید ...

متاسفانه خیلیا درک نمیکنن انگار ما که توی خونه خودمون رو حبس کردیم دلمون نمی گیره یا دوس نداریم بریم بیرون

آخه ضرورتی نمی‌بینم عزیزم تو این وضعیت فکرمو درگیر خرید وسفارش لباس کنم انشالله این روزا تموم میشه ...

عزیزم شما فکرتو درگیر خرید نکنی بیماری تموم میشه؟ 

زندگیم دخترم... بی صبرانه منتظر گرفتن دستایه کوچولوتم 😍😘

دوتا مانتو خریدم دقیقا قبل کرونا! کیف و کفش و شومیزم باید بخرم هنو مونده فک نکنم با این وضع بتونم برم بیرون بخرم

مادربزرگم میگف:هرموقع از خدا ناامید شدی حتما شیطون بغلت کرده!وقتی سایه شیطون نزدیک دیدی فوری بایست.سر سجاده بایستی و قامت ببندی قد شیطنتش بهت نمیرسه.فقد دست روی گوش هاش میزاره تا صدای لبیک گفتن به درگاه حق نشنوه.سجده که طولانی شد بدنش از تقلای بلندکردنت درد میگیره.ذکرتو بلند بگو بزا اون جیغ بکشه که نشنوه.کر و کور و فلجش کن حتی اگه تن خودت رو به ناتوانی بود.. ❤love it or leave it...❤.یا بهش عشق بورز یا ترکش کن❤
متاسفانه خیلیا درک نمیکنن انگار ما که توی خونه خودمون رو حبس کردیم دلمون نمی گیره یا دوس نداریم بریم ...

عزیزم مردم کشور ما همه چیز رو به شوخی و مسخره گرفتن

هرچی میگن بشینین تو خونه

جاهای شلوغ نرید 

بهداشت رعایت کنید

انگار نه انگار

آرایشگاه ها باز و خانوما میرن مو رنگ میکنن و اصلاح میکنن و...

دیروز یه خانوم آرایشگر تو شهرما دچار کرونا شده و از علائمش مشخصه بیش از یک هفته است گرفته ارابشگاهش باز بوده و ملت میرفتن و میومدن خدا می‌دونه چندنفر گرفتن

ملت ایران همیشه در همه جا فرهنگشون نشون داده..

عزیزم شما فکرتو درگیر خرید نکنی بیماری تموم میشه؟ 

اصلا ربطی نداره عزیزم

توی این وضعیت از نظر من خرید کردن عید کار خیلی مسخره ای هست از نظر من.هرکسی نظری داره 

متاسفانه خیلیا درک نمیکنن انگار ما که توی خونه خودمون رو حبس کردیم دلمون نمی گیره یا دوس نداریم بریم ...

اره واقعا منکه دارم خفه میشم دیگه خیییلی دلم بگیره میرم توبالکن زود برمیگردم تو. لباسارو هم مجبور شدم نتی خریدم برای پسرم تموم لباساش کوتاه شدن براش خیچی لباس نداشت اونارو هم بادستکش گرفتم انداختم تولباسشویی بستشم همونجا انداختم سطل اشغال