2777
2789

واقعا برام سواله

انقد واجبه توی این هیرو ویر برید خرید!!!؟؟؟؟

یه سال عید خرید نکنید چی میشه!!؟

یک ماه دوماه دیرتر خرید کنید چی میشه!!؟؟

🌸اللهم صل علی محمد وآل محمد و عجل فرجهم🌸

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قیمت۱۳۰ قیمت۱۰۰

از اخریا رنگ یشمی دارم

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

من ب قول خودم عمل میکنم و تا ۲۳ بیرون نمیرم ان شاءالله عمری داشته باشم ولی هفته اخر اسفند و با رعایت نکات بهداشتی و تو جاهایی ک جمعیت کمتر و ازدحام نیس از اخر سال لذت میبرم البته اگر خدا بخواد و این روزای وحشتناک بخیر بگذره😔☹

هیچی نخریدم،ولی یه کفش وچادر مال چندماه پیشه شوهرم برام خرید استفاده نکردم گفتم میذارم برای عید،ولی چادر رو استفاده کردم،قبلا شال هم خریدم،.یه پارچه لباسی خاله ی شوهرم وقتی اومد خونمون برام آورد اونو دادم مامانم برام بدوزه با دخترخالش.شلوار هم دارم،ساق دست هم دارم..یه کیف هم برای روز مادر خواهرم برام خرید...استفاده نکردم گذاشتم برای عید،همه چیزم تکمیل شد خداروشکر،هر چی هم شوهرم میگه لباس عیدتو چیکار کنیم میگم من همه چی دارم خداروشکر..دستش خیلی تنگه خیلی خیلی زیاد،اگه بگم فقط ۱۵۰تومن داریم باورتون میشه؟تازه از ماه دیگه حقوقمون میشه ۷۰۰بایه بچه دوساله که هر هفته باید براش خوراکی بخری و غیره خرج خونه و غیره..خرج ماشین شوهرم که تصادف کرد اووووووو،ولی خرجای دیگه چندین تا وام داریم چمدین تا قسط داریم.....

هعی....خدا بزرگه

حراج شهریور و بهمن (( اواخر دی)) خریدای کل خانوار رو انجام دادم فقط کفش و شلوار میخواستم اونم اینستا سفارش دادم کفشم رسیده شلوارمم فردا میرسه 

امسال عیددیدنب هم فکر نکنم بریم ولی بالاخره بهدا استفاده میشه 

این نیز بگذرد
اینو دیروز خریدم.باردارم دیگه گشادشو برداشتم تاماه آخر بتونم بپوشم.شکمم جا بشه توش خوشگل ...

عالیه گلم منم هیچ وقت سارافون تن نکردم اما مجبور شدم بویرم بخاطر بارداریم تقریبا این مدلیه ملبارکه

زندگیم دخترم... بی صبرانه منتظر گرفتن دستایه کوچولوتم 😍😘
عالیه گلم منم هیچ وقت سارافون تن نکردم اما مجبور شدم بویرم بخاطر بارداریم تقریبا این مدلیه ملبارکه

من یکی خریده بودم.تنم نشد یعنی شکمم نذاشت.دیگه با قر قرای شوهرم دوباره رفتم اینو گرفتم😥