2777
2789

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

بخدا افسردگی گرفتم تو خونه چون سقطم داشتم قبلشم الکی استراحت مطلق بودم حدودا ۲۰ روزه که تو خونه نشست ...

بعد این داستانا حتما برو زومبا حالت خیلی بهتر میشه

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

نه برای خونه، نه خودمو شوهرم، نه بچه هام،، تو این اوضاع چه خریدی آخه

لا حَوْلَ وَ لاقـُوّةَ إلّا باللّهِ الْعَلِيِّ  العَظيمِ لامَلْجَأَ وَ لامَنجا مِنَ اللّهِ إِلّاٰ إِلَيْهِ.هيچ دگرگوني و نيرويي جز به خداوند والا و بزرگ تحقق نمي يابد و هيچ پناهگاه و جايگاه نجاتي از خدا جز به سوي خدا نيست.
بعد این داستانا حتما برو زومبا حالت خیلی بهتر میشه

اره عزیزم کلی برنامه دارم ولی این ک رونای لعنتی زندگیمونو ریخته بهم. من الان فقط با ی سفر حالم خوب میشد

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰

یه سری لوازم آرایش میخوام که تموم کردم مانتو کفش خورده ریز ولی با این اوضاع نمیدونم خیلی حالم گرفتست چه سال گندی بود ۹۸ این هم از آخرش همه ذوقمون این خرید کردن بود که اونم اینطوری شد . خدایا معجزه کن .

بهار بود و تو بودی و عشق بود و امید بهار رفت و تو رفتی و هر چه بود گذشت. امیرم عزیزترینم عشق جاودانی من دلم بینهایت برات تنگ شده زود به زود بیا به خوابم دوستت دارم برادر نازنینم خیلی جات خالیه..
نزدیک سه تومن‌پول داشتم‌جای لباس این بار دو تا گردنبند اینترنتی خریدم...البته وقتی طلا ۶۳۰ تومن بود. ...

طلا ایمترنتی؟؟؟ 

زندگیم دخترم... بی صبرانه منتظر گرفتن دستایه کوچولوتم 😍😘
اره عزیزم کلی برنامه دارم ولی این ک رونای لعنتی زندگیمونو ریخته بهم. من الان فقط با ی سفر حالم خوب م ...

میفهممت

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
منم فقط شالام مونده یکی از مانتوهامم پس فردا میرسه دستم

شومیزم مونده ک فک نکنم بتونم بخرم دیگ

با قبلیا سر میکنم

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه