2777
2789

فقط روسری

دوست مهربونم میشه برای سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنی🌹🌹تیکر تولد دو سالگی قلب مامانه😍😍انشالله خدا به حق آقا امام زمان به زودی دامن همه منتظرا ها رو سبز کنه 🙏🏻🙏 من ریختم در رگ تو شیره جان ❤هی چرخ بزن در من و دل را بتکان🌹این هم نفسی چه حس و حالی دارد🌹در پیکر من دو قلب دارد ضربان ❤                                                       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من دی ماه و اواخر بهمن خریدامو تموم کردم فقط شال مونده ک نرفتم

منم فقط شالام مونده

یکی از مانتوهامم پس فردا میرسه دستم

زندگیم دخترم... بی صبرانه منتظر گرفتن دستایه کوچولوتم 😍😘

هیچی نخریدم و نمیخرم

حالا یه سالم نخریم اتفاقی نمیوفته

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.

بخدا افسردگی گرفتم تو خونه چون سقطم داشتم قبلشم الکی استراحت مطلق بودم حدودا ۲۰ روزه که تو خونه نشستم

روحیه م داغوووونه

کاش میشد برم بیرون😔

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰

🔴لطفا بی خیال "خرید نوروزی" شوید/ موج «کرونا» هفته‌های آینده اوج می‌گیرد

جانبخش متخصص بیماریهای عفونی با هشدار نسبت به افزایش موج مبتلایان کرونا در هفته های آینده، از مردم خواست تا حد امکان از رفتن به بازار و انجام خریدهای نوروزی خودداری کنند/ایسنا

نه و نمیرم. هم بخرم فک کنم هنوز خیلی ها متوجه نیستن چقدر اوضاع بحرانیه... اینجوری پیش بره نصف ایران ...

خب من الان نگرفتم قبل این بحران گرفتم

زندگیم دخترم... بی صبرانه منتظر گرفتن دستایه کوچولوتم 😍😘

شال سفید حریرخریدم مانتووشلوار خریدم کفش دوسال پیش خریدم هنوز دارم اونومیپوشم چون استفاده نکردم 

یک خانومم که حجته مسلمانی ام امام حسین علیه السلامه این جمله را توی فیلمِ روز واقعه ازیک نصرانی که شاهد واقعه ی کربلا بود شنیدم