2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون شب کاره

677 بازدید | 58 پست

شوهرم شب کاره صبح میاد ظرفارو نشستم تازه آقا خواهشم کرده صبحونه عدسی بذارم.بنظرتون بگیرم بخوابم بیخیالی بزنم یا پاشم ظرفارو بشورم عدسی بذارم؟وای اصلا حسش نیست نمیدونم چرا

خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

تا سه بشمار و پاشو کاراتو بکن تو می تونی

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم
نمیشه ظرفا رو نشوری و عدسی رو فقط بذاری؟

گازم و ظرفوشیی چسبیده بهم تو آشپزخونه شلوغ آشپزی سخته وای خدا ازاین شب کاری متنفرم

خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....

منم شوهرم شب کاره

تاالان همه کارامو کردم ناهار فردا هم اماده کردم

صبح که میاد دیگه چیزی نمیخوره میخوابه تا ظهر

هیچوقت از گذشته یه آدم علیه ش استفاده نکن،چون ممکنه خدا گذشته اون آدم رو تبدیل به آینده تو بکنه...

من یه شب خونه س یه شب سرکاره

اون روزی که میاد ۷ میاد

اون روزی هم که باید بره سر کار ساعت ۸ بیدار میشه منم بیدار می کنه، کم خوابی دارم همیشه

امشبم نشستم آشپزخونه رو شستم بعد رفتم حموم الانم خوابم نمیاد فردا هم ساعت ۷ باید بیدار شم

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم