soorreenn مدیر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 689 عنوان کیا شوهراشون شب کاره | مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 58 پست شوهرم شب کاره صبح میاد ظرفارو نشستم تازه آقا خواهشم کرده صبحونه عدسی بذارم.بنظرتون بگیرم بخوابم بیخیالی بزنم یا پاشم ظرفارو بشورم عدسی بذارم؟وای اصلا حسش نیست نمیدونم چرا خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم.... 1398/12/13 | 03:11 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
soorreenn مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 689 من تو فکر نهار فردام ولی با این بیخوابی الان صبح خوابم اگه بیخوابی و حسشم داری پاشو ناهار فردارو بپز راحت شی خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....
soorreenn مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 689 عدسی چیه مگه عدس خالی نیس با پیاز داغ و رب یک ساعته که پخته تمام خب همون عدس مگه ۲ ساعت پختش زمان نمیبره که نرم و لعاب دار بشه؟ خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....
soorreenn مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 689 شیفتاش مثل شوهر منه کلا در گردشیم با شیفتشون تا میایم به یه شیفت عادت کنیم هفته بعد میرسه نظم زندگی ... شوهرت شرکت مپنا یا توگا کار نمیکنه؟ خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....
soorreenn مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 689 من اگر همسرم ازم چیزی بخاد حتما درست میکنم اونم باعشق همسرت صبح خستس و گرسنه وقتی ببینه شما ب ... اوایل اینجوری بودم ولی بعد دوسال عشقم بهش سر جاشه فقط عادی شده و گاهی حسش نیست خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....
nooshakurd عضویت: 1397/05/20 تعداد پست: 1924 شوهرت شرکت مپنا یا توگا کار نمیکنه؟ نه ما ساوه ایم یه شرکت دیگه اس
soorreenn مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 689 صبح ک اومد بگو عشقم انقد کار کردم نفهمیدم کی خابم برد.ولش کن بابا کدوم کار کاری نکردم مشخصه خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....
soorreenn مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 689 نه ما ساوه ایم یه شرکت دیگه اس سخته شیفتای گردشی کاش تک شیفت بود صبح میرفت غروب میومد راحت بودیم بخدا حداقل عادی زندگی میکردیم خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....
mina_alv عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 190 کدوم کار کاری نکردم مشخصه بگو دیوارارو شستم معلوم نیس.مبلارو زیرشو جارو زدم.طی زدم.بالکونو مرتب کردم.کابینتارو خالی کردم.....ازین کارا ک معلوم نیس دیگه
soorreenn مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 689 بگو دیوارارو شستم معلوم نیس.مبلارو زیرشو جارو زدم.طی زدم.بالکونو مرتب کردم.کابینتارو خالی کردم.....ا ... خخخخخ بعد ظرفارو نشستم؟ خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....
mina_alv عضویت: 1397/01/30 تعداد پست: 190 خخخخخ بعد ظرفارو نشستم؟ اره دیگه خسته ای بابا.انقد سوال پیچ نکن مردا بی دقتن.اکه تو بگی کردی میگه افرین.
soorreenn مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 689 اره دیگه خسته ای بابا.انقد سوال پیچ نکن مردا بی دقتن.اکه تو بگی کردی میگه افرین. خخخخ باشع کلک میزنم قانع شدم خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....
soorreenn مدیر استارتر عضویت: 1398/06/22 تعداد پست: 689 فدات عزیزم برو بخاب حالا😚 باشه خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....