2777
2789
عنوان

کیا شوهراشون شب کاره

| مشاهده متن کامل بحث + 677 بازدید | 58 پست
بدترين كار كم خوابيدنه  نميشه كمبود خواب بدن جبران كرد و كلي عوارض داره  اَز راه هاي مخت ...

صبحا که میاد ساعت ۹ از ۱۰ تا ۲ منم میخوابم گاهیم تا ۱۰ تا ۱۲

خدایا وقتی تو کنارمی از هیچی نمیترسم....

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خودم میخوام دست و پام نمیخواد

تو یه حرکت یهویی بلند شو انجامش بده، بهش فکر نکن که دست و پات جلوتو بگیره، دست و پاتو غافلگیر کن🤣

میشه واسه باز شدن بخت خواهرم و همه ی جوونا یه صلوات بفرستین😘                                                   هرکی تو امضاش گفته صلوات بفرستین واسش صلوات می فرستم فقط اعلام نمی کنم
صبحا که میاد ساعت ۹ از ۱۰ تا ۲ منم میخوابم گاهیم تا ۱۰ تا ۱۲

عزيز خواب شب فرق داره 😉

٦ ساعت حداقل خواب شب لازمه 

حالا تو روزم باز تونستي بخواب 

زندگي صحنه يكتا هنرمندي ماست/هر كسي نغمه خود خواند و اَز صحنه رود/ صحنه پيوسته به جاست / خرم ان نغمه كه مردم بسپارند به ياد 
عزيز خواب شب فرق داره 😉 ٦ ساعت حداقل خواب شب لازمه  حالا تو روزم باز تونستي بخواب

دیگه چیکار کنم قبل ازدواج عادت به خواب شب داشتم الان یه هفته شب کار یه هفته روز کار یه هفته بعدازظهرکار شب و روزم باهم قاطی شده بخدا

خب بخواب حالا ساعت هشت بیدار شو به همه کارات میرسی که بعد دوباره بگیر بخواب باشوهرت

عدسی که یه ساعت نمیپزه.

فک کنم لا اقل دوساعت زمان ببره پختش،نه؟

ساعت ۳ صبح هی بشورم بعد بشینم؟؟میشه آیا؟

من خودم بعضی موقه ها کارامو شب میکنم چون صبح تا لنگ ظهر خوابم ،تازه سر کار به شوهرم نهار نمیدن اگه از شام چیزی نمونه باید براش بپزم تازه منتظرم میشم خنک بشه بسته بندی میکنم براش میزار م یخچال،تازه تا اون موقه بچم بیداره باید بخوبونمش بعد بخوابم

دیگه چیکار کنم قبل ازدواج عادت به خواب شب داشتم الان یه هفته شب کار یه هفته روز کار یه هفته بعدازظهر ...

شیفتاش مثل شوهر منه کلا در گردشیم با شیفتشون تا میایم به یه شیفت عادت کنیم هفته بعد میرسه نظم زندگی ما کلا به هم ریخته اس یه جورایی