2777
2789
عنوان

تب بالای بچه

70 بازدید | 6 پست

سلام دوستان بچم سه سال و نیمشه تقریبا و حدود 20 کیلوعه خیلی تبش بالاست شیاف دیکلوفناک 50 نصفش گذاشتم مدام هم دستمال نمدار کردم پاشویه میکنم پایین نمیاد چیکار کنم🥺

شیاف دیکلوفناک برای درده نه تب

کل لباس های بچه رو در بیار دستمال خیس با آب ولرم رو روی تنش بذار و بردار جوری دستمال رو بچلون که آب از بدن بچه شره نکنه ولی قطره آب روی تنش بشینه

بعد صببببببررررررر کن بدن آب رو خشک کنه دمای بچه بیاد پایین

همه جای بدنش مخصوصا جاهایی که عروق بزرگ هست رو خیس کن

زیر بغل شکم کمر اگه پسره زیر بیضه ها مچ پا پشت زانو کشاله ران

فقط پیشانی رو به هیچ وجه خیس نکن خطرناکه

استامینوفن پروفن اینا بهش دادی اصلا ؟

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیاف دیکلوفناک برای درده نه تبکل لباس های بچه رو در بیار دستمال خیس با آب ولرم رو روی تنش بذار و برد ...

ولی دکتر اون سری داد روشم نوشته نصف یادمه گفت استامینوفن دیگه تو این سن جواب نمیده تو گوگلم زدم نوشته بود برای زفع سریع تب خوبه شربت استامینوفن پاراکید دارم ولی سه ماه پیش درش باز شده الآن فاسده بنظرم چون سوسپانسیون بعد از یک ماه باید دور ریخت

ولی دکتر اون سری داد روشم نوشته نصف یادمه گفت استامینوفن دیگه تو این سن جواب نمیده تو گوگلم زدم نوشت ...

دکتر عمومی بوده حتما

یعنی چی استامینوفن جواب نمیده استفاده دیکلوفناک برای تب منسوخ شده

دماش الان دقیقا چنده ؟

اون سوسپانسیون هم قاعدتاً نباید بدی ولی الان اگه تبش اصلا پایین نیومده من بودم یا فوری میرفتم میخریدم یا بچه رو میبردم بیمارستان یا همونو بهش میدادم

پروفن هم نداری ؟ شیاف استامینوفن هم نداری ؟

باز خاکستری شدی‌ یا وضعیت سفیده ؟ خوندن اینجا ارزشش رو داره که به هدفت دیرتر برسی ؟ ولگردی رو بذار کنار دختر برو به کارت برس 💵💲💸یه ضرب المثلی وجود داره که میگه میخوای نفهمم بسوزی ؟ این یعنی طرف انتخاب می‌کنه که نفهمه تا با نفهمیدنش تو رو بسوزونه ، اگر بخوای باهاشون وارد جر و بحث بشی انقدر توی نفهمیدن ثابت قدمن که هرگز اون بحث به نتیجه نمی‌رسه ، از یه جایی به بعد کلمه ها نمیتونن این سطح از نفهمیدن رو پوشش بدن و چون طرف برای نفهم موندن به ابزار نیاز داره ممکنه به فحاشی هم رو بیاره یه نصیحت دوستانه برات دارم به محض اینکه دیدی طرف مقابلت انتخاب کرده که نفهمه تا بسوزی به جای سوختن دست از تلاش برای فهموندن حرفت بردار چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه این امضا رو اینجا گذاشتم که یادم بمونه اگر حرفم رو گفتم و باز طرف مقاومت داشت نسبت به فهمیدن و داشت پرت و پلا می‌گفت به خودم یادآوری کنم که دست از تلاش بردارم چون این آدم انتخاب کرده که نفهمه ، اگر من یادم رفت شما یادم بیارید 😁 تجربه زایمان طبیعی بسیار آسون https://www.ninisite.com/discussion/topic/14642819/%D8%A8%DB%8C%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%D8%B2-%D8%AA%D8%AC%D8%B1%D8%A8%D9%87-%D8%B2%D8%A7%DB%8C%D9%85%D8%A7%D9%86-%D8%B7%D8%A8%DB%8C%D8%B9%DB%8C%D9%85-%D8%A8%DA%AF%D9%85

دکتر عمومی بوده حتمایعنی چی استامینوفن جواب نمیده استفاده دیکلوفناک برای تب منسوخ شده دماش الان دقیق ...

شیاف استامینوفن دارم 125 هست الآن بازم زدم همه متخصصا نوشتن دیکلوفناک برای بالای سه سال بهتر از استامینوفن هست دکتر خودشم متخصص هست الآن لباساشو درآوردم36,5 شد ولی داغه بدنش خودش گفت سردمه لباس نازک پوشوندم بروفن هم سوسپانسیونه فرقی نداره فقط اصلا با معده خالی نباید به بچه داد خونریزی کوارشی میاره

شیاف استامینوفن دارم 125 هست الآن بازم زدم همه متخصصا نوشتن دیکلوفناک برای بالای سه سال بهتر از استا ...

این که اصلا تب نیست ، عزیزم هر طور صلاح میدونی به بچه ت دارو بده ولی همه جای دنیا رفرنس اینه که برای تب استامینوفن و پروفن میدن برای تب مقاوم هر شش ساعت پروفن هر چهار ساعت استامینوفن

بین پروفن و استامینوفن حداقل دو ساعت باید فاصله باشه و پروفن رو باید با معده پر داد همین

وگرنه اینکه بگیم دیکلوفناک پله اول درمان برای تب هست این علمی نیست دکتر سلیقه ای گفته توی سایت ها هم باشه اسمش رفرنس نیست

الان در مورد هر چیز شبه علم سرچ کنی هزاران سایت هستن که در موردش تولید محتوا کردن

قدم اول برای پایین آوردن تب ، استامینوفن و پروفنه

الان خیلی دکترا برای بیماری ویروسی آنتی بیوتیک میدن کار درستیه؟ نه

اثر داره ؟ نه

مقاومت دارویی ایجاد میشه ؟ بله

پس چرا میدن؟ سلیقه شخصی و خلاف علم عمل کردن پزشک

در نهایت کاری که فکر میکنی درسته انجام بده ان شاالله زودتر بچه ت خوب بشه