2777
2789
عنوان

شوهرم گف..😭😭

556 بازدید | 20 پست

شوهرم گف وقتی میام خونه عزرائیل میبینم. منت نون دادنش وسرم گذاشت وخیلی حرفا دلم ‌‌‌شکست خیلی ازخداخاستم رزقش ببره پولی دیگه نده بهش که منت نون دادن به زنش نزاره سرش☹️😭

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

به تخمدانت

💎𝕸𝖔𝖔𝖓 𝖙𝖆𝖚𝖌𝖍𝖙 𝖒𝖊 𝕴 𝖈𝖆𝖓 𝖘𝖍𝖎𝖓𝖊𝖊𝖛𝖊𝖓 𝖜𝖍𝖊𝖓 𝖎𝖙𝖘 𝖉𝖆𝖗𝖐⿴                             اوُردوزمغـزی دراثـر مصـرف زیاد فکـر⎙            ناشناس : https://abzarek.ir/service-p/msg/1174293

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

اعصابش داغان بود ی چی گفت  فردا خوب میشه

نه کارش میره میشینه پارفیق وعرق میاد دق ودلیش سرمن درمیاره

یه بار اوایل عروسیم‌که کار ک بار شوهر خیلی سکه بود سر یه دعوا که بخاطر داداشم بود گفتم الهی نونش ببره و محتاج داداشم بشه. داداشم کارگر شوهرم‌بود .بخدا روزگارمون زیر و رو شد شریک شوهرم سرش کلاه گذاشت دو سال تموم عذاب دنیا رو کشیدیم صد بار از همون داداشم‌پول غرض کردیم هی گفتم خدایا غلط کردم. تو عصبانیت نفرینی نکن که دودش تو چشم خودت بره

دیگه تو دعوا حوا پخش نمی کنن محل نده 

میشه یه صلوات واسه ظهور اقا مون بفرستید اگه دوست داشتید یکی هم برای سلامتی مریضا بفرستید بازم اگه دوس داشتید یکی هم برای شفای مادرم بفرستید ((ملسی عقشا  ))

نمیدونم چندروزپیش رفیقش من توخیابون دیده که بچم آمده بیادت خیابون من نزاشتم ماشین بهش بزنه امشب به این گفته دخترت میخاس ماشین بزنه بهش اینم آمد توخونه چیکارکردکه چرامیریم خیابون هواست نیس اصلامن یادم نمیادکی رفیقش بهشگفته

2790
2778
2791
2779
2792