2821
2789
عنوان

شوهرم گف..😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 560 بازدید | 20 پست
مگه چیکار می‌کنی ک بهت گفت عزرائیل

هیچی بایکی 5سال خوبه منم فهمیدم بهش اعتماد ندارم بعدم بهم میگه به زودی تورا رد میکنم اون هوری رامیارم الهی الهی الهی خدانگذره از زن هایی که میشینن زیرپااین مردا که نمیسازن به زن خودشون

زندگی برخلاف آرزوهایم گذشت😔😔افسوس.... ☹️☹️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته بدونی شوهرت بایکی خوبه ونتوتی ثابت کنی نتونی حرف بزنی وتحمل کنی حتی رمز گوشی شوهرت ندونی حتی ماه به ماه نیادسراغت ونتوتی براکسی بگی خدایا خودت ازدلم خبرداری

حالا عصبی بوده یه مدت قهر کن باش درست میشه

دیگه فردا میرم که چی میخرم باخودم که نون اینانخورم بهشم گفتم ازفرادابیا خودت براخودت چیز درست کن مگه فقط به خریدنش به پختنش هم هس

دیگه فردا میرم که چی میخرم باخودم که نون اینانخورم بهشم گفتم ازفرادابیا خودت براخودت چیز درست کن مگه ...

ای بابا حالا لج نکن دعوا رو کش نده.

میشه هر جوری که اعتقاد دارین برام دعا کنین😍ممنون
یه بار اوایل عروسیم‌که کار ک بار شوهر خیلی سکه بود سر یه دعوا که بخاطر داداشم بود گفتم الهی نونش ببر ...

چه جالب

شب ها وقتی دستان کوچکت را در دستانم قرار میدهی و با نوازش مادرانه انگشتانم به خواب میروی،با خودم فکر میکنم...دیگر چه کسی در طول عمرت انقدر عاشقانه و بدون چشم داشت برای آرامشت تلاش میکند... بعد از این روزهای کودکی، دیگر چه کسی توی خواب محو تماشایت میشود و به رویت لبخند میزند تا آسوده بخوابی؟و من چقدر دیر میفهمم عظمت عشق مادرم را. و تو هیچ وقت نمیفهمی! هیچ وقت حجم احساس مرا درک نخواهی کرد! تو دختر نیستی! تو هیچ وقت مادر نمیشوی
2823
2791
2779
2792