2777
2789
عنوان

خانوماااامیشه لطفابیایین؟؟

240 بازدید | 44 پست

خانومایی که فکرمیکنن واژنشون دیگه مثل قبل ارتجاعی  نیس و تورابطه همچین حسی بهش دست میده....راحلش چیه؟؟؟چکارکردن واسه درمان قطعی؟

من خودم بعدازدوتازایمان طبیعی که الان ۳سال اززایمان دومم میگذره تورابطه دیگه اون اعتمادبنفس قبل ندارم همش احساس میکنم دهانه واژنم مثل قبل نیس توعین رابطه سردمیشم دیگه دوسندارن ادامه بدم...البته همسرم اعتراضی نکرده حرفی نزده .ولی خودم احساس خوبی ندارم فکرمیکنم این زایمان های طبیعی این بلاسرم اورده:(

لطفا فقط راحل قطعی  بدین میخونم مرسی🌹

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیاف ماریانا

بچه ها توروخدا کمک کنین منچرا با گوشی خودم نمیتونم بیام سایت اصلا باز نمیشه الان با گوشی مامانم اومدم

من خوشبخت‌ترین میشم، مطمئنم😍♥️برای خوشبختیم یه صلوات میفرستی؟♥️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♥️

سلام عزیزم یه ورزشی روزی ۳ بار هردفعه هم ۲۰ بار انجام بده.

سرپا بشین مثل دستشویی.بعد مثل وقتی که دستشویی داری خودتو سفت میگیری بگیر ۱۰ ثانیه بعد ولش کن دوثانیه دوباره انجام بده ایشالله خوب میشه.من کلاس س ک س تراپی رفتم اینا بهم گفت

شیاف ماریانا بچه ها توروخدا کمک کنین منچرا با گوشی خودم نمیتونم بیام سایت اصلا باز نمیشه الان با گو ...

این شیاف خوبه یاموقت قبل رابطه بایداستفاده کرد؟؟؟

هزینش چقده؟؟؟

سلام دوستم میگم یه روشی هست میگن خوبه شیاف ماریانا استفاده کن میگن قطعی و اینهمه فواید دیگه داره از جمله برای عفونت تنگی واژنحتی میگفتن درمان سرد مزاجی بانوان

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡
راه حل اصلي : افزايش اعتماد به نفس ! راه حل دوم : جراحي !!

داشتم ولی چندوقته کم شده ...این مسئله حدود۴ماه رومخم رفته....نمیدونم چرا یدفعه انقدسردشدم