2777
2789
عنوان

خانوماااامیشه لطفابیایین؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 240 بازدید | 44 پست
لیزر کن عزیزه دلم هم قطعیه هم بدون بازگشت منم احتمالا یه بچه دیگه بیارم و لیزر کنم

ازهزینه هاش بگووو؟کدوم دکتربایدبرم؟؟؟

🐞برای نیتم ☝🏻 دونه صلوات میفرستی🐞

میگن تو هفته ای سه بار و دوساعت قبل نزدیکی

❤️🌹👶🏻👪😍👨‍👩‍👧‍👦واسه داداشم که فوت شده ی صلوات میفرستین؟ امیدوارم هرچی از خدا میخوای خدا بهت بده...این دنیا ارزش غصه خوردن نداره از زندگیت لذت ببر...گاهی وقتا پشت جمله*عیب نداره مهم نیس*یه دل شکسته خوابیده...اللهم عجل لولیک الفرج♡♡♡

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

این شیاف خوبه یاموقت قبل رابطه بایداستفاده کرد؟؟؟

موقته عزیزم قبل رابطه استفاده میشه

میتونی جفت بلوط بخری از عطاری،بعد بشوری،تو آب بجوشونی،صافش کنی،یا بریزی تو تشت توش بشینی،یا با سرنگ تمیز تزریق کنی توی واژنت،عالیه

من خوشبخت‌ترین میشم، مطمئنم😍♥️برای خوشبختیم یه صلوات میفرستی؟♥️اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم ♥️
اسم داروش چیه 

نمیدونم. ولی عطاری ها بلدن طب اسلامی ها. ولی میدونم که دارو داره باید اماده کنی توی اب و بشینی توش. یکی از همکارای قدیمم ایتکارو کرد و عالی ج گرفت. باهاش رابطه ندارم وگرنه میپرسیدم 

سلام عزیزم یه ورزشی روزی ۳ بار هردفعه هم ۲۰ بار انجام بده. سرپا بشین مثل دستشویی.بعد مثل وقتی که دس ...

سلام گلم مرسی...همینه توورزش راحلش؟؟؟بازم اگرروش دیگه ایی داری بگو

موقته عزیزم قبل رابطه استفاده میشه میتونی جفت بلوط بخری از عطاری،بعد بشوری،تو آب بجوشونی،صافش کنی،ی ...

منم فک میکنم شیاف موقتیه ،مرسی عزیزم🌹

سلام دوستم میگم یه روشی هست میگن خوبه شیاف ماریانا استفاده کن میگن قطعی و اینهمه فواید دیگه داره از ...

سلام گلم.منم زیادشنیدم...ولی فک کنم بایدقبل رابطه بزاری موقت باشه...

ببین من جراحی رفتم سال اول خوب بود  بعدش دیدم ب حالت قبلی برگشت  شیاف ماریانا گرفتم   ...

جدددی😑پس هیچ درمون مطمنی نداره؟؟؟لیزرچی؟پرس وجوکردی؟؟؟بهترازجراحیه بنظرت؟؟؟؟

2790
2778
2791
2779
2792