2777
2789
عنوان

خوشبختی را در چه چیزی میبینید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 134 پست

آرامش بی پایان تو زندگی

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اجازه ندادن به زندگی که به شما مسلط نشه یک هنر بی نظیر که هرکسی نداره حتی با وجود مشکلات

اگه مشکل خودم بود بیخیال بودم،وقتی جیگر گوشه ات باشه نمیشه

خودت باش!اینجا کارخونه مجسمه سازی نیست،کسی هم خوشش نیومد،نیومد!🙌

بدهی نداشتن.قسط ندلشتن تن سالم.همین

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
باید براش تلاش کنی تا بهش رسید

کاش آرامش خریدنی بود

هر مقدار که میخواستی میخریدی مواقع مورد نیاز ازش استفاده میکردی

نگین یک☝️نگین دو✌نگین سه👌نگین دنده به دنده🚙نگین عسل و قنده🎂🍭🍬نگین چرا نمیخنده؟🤨نگین آه😎نگین ماه🌛🌓نگین مثله قناری🦢🦅🐔نگین ماشین فراری🚘نگین آه😗نگین ماه😉🌹🌙نگین چرا سر جنگه🗡😡نگین بشقاب پرنده🍽🕊🦚نگین آه🐆نگین ماه🍋🌭نگین ماه و قشنگه⭐🌠نگین مست و ملنگه🍷🍺🍻زِراشم چه قشنگه🍒😐🦄   امضامو کپی نکنین تو امضاتون اصلا خوشم نمیاد از این کار😒😒😒😒😒😒😒😒😒(ولی اگه خواستین واسه کسی بفرستین یا فقط برای خودتون کپی کنین اشکالی نداره😁😁)

سلامتی سلامتی سلامتی؛سایه پدر مادرم روی سرم؛سقفی که بالای سرمونه؛غذایی که هر روز میخوریم؛آرامش؛و دستهای پر مهر خدایی که خالق اینهمه نعمته برام؛قربون بزرگیش و مهربونیش و همراهیش برم که همیشه هوامو داره❤

من عاشق خدام😍و خدا عاشق من❤
چقدر شبیه من😕 احساس میکنم دیگه هیچ وقت از شر درسش خلاص نمیشیم و اوضاع مالیمونم خیلی وابسته به تموم ...

اهووم منم همین حسو دارم تمام زندگیم بسته به تموم شدن درسشه درس تموم بشه نی نی دار میشیم 

اوضاع مالی شوهرم خوبه بد نی ولی من بچه میخوام و همچنین ارامش