2777
2789
عنوان

خوشبختی را در چه چیزی میبینید؟

| مشاهده متن کامل بحث + 882 بازدید | 134 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

داشتن روابط اصیل...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
این رو واقعا میپسندم    

که من ندارم و خیلی دلتنگم...

روابطی که فکر میکردم اصیل هستند، یکی یکی رنگ باختند... حتی روابطم با پدر و مادرم...

دلتنگم...

دخترکی شاد در من می‌زیست...که چونان شاپرک، به این‌سو و آن‌سو میپرید...خیال پرواز داشت... و آرزوی پروریدن نسلی...پر از غصه شد...از رویاهایش دست کشید...هنوز پا به سن نگذاشته بود که پیر شد...پولکِ بال‌هایش ریخت... پَرپَر شد...
زمانی دغدغه فکری ندارید که ذهن خودتون رو یاد بگیرید خالی کنید

وقتی مشکل بزرگ داری،دغدغه فکریت هم ب وجود میاد که اخر کی حل میشه!!!

خودت باش!اینجا کارخونه مجسمه سازی نیست،کسی هم خوشش نیومد،نیومد!🙌
که من ندارم و خیلی دلتنگم... روابطی که فکر میکردم اصیل هستند، یکی یکی رنگ باختند... حتی روابطم با پ ...

این دید عالی ولی نگرتون رو به زندگی عوش کنید همه چی از فکر شما نشات میگیره

هرکسی،هر چیزی رو که نداره،فکر میکنه اگه بهش برسه دیگه خوشبخته

خوشبختی یعنی لذت بردن از داشته ها

ولی خودم به شخصه سلامتی،آرامش،آسایش رو خوشبختی میدونم.البته منم پول رو خیلی دوست دارم

خدایا کمکم کن امسال جابجا بشم