راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
خب عزبزم بحث این نیس ک شمال واسه کیه تهران برا کی موضوع اینکه مااینجا زندگی میکنیم و محل زندگی مارو الوده میکنن خودشون ک میرن بعد چند روز اونوقت ما میمونیم و ی شهر و ادمهای الوده .
بابا تقصر تلویوزیونم هست هفته پیش اطلاع رسانیش خیلی کم بود خب مردمم جدی نگرفتن دیگه
مردم جدي نگرفتن كلا بعضي بيخيالن همين جارو نديديد چقدر هر روز تاپيكش زده ميشه با اين حال يه نفر تاپيك زدكسي ميره خريد صفحه اول تقريبا همه گفتن ميريم بعد كه چند نفري دعوا كردن كه چه كاريه ديگه كسي نگفت ميرم
هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر
فعلا که ما شمالیا انقدر تو کوچه پس کوچه هامون نیستیم که از دور و اطراف ریختن اینجا بعدشم صاحب سلامتیمون که هستیم.قرارنیست واسه بی فرهنگی دیگران ما عذاب ببینیم