2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

خودشون نمیفهمن واسه چی تعطیل کردن؟؟؟

تازه بیشترشون دانشجوهایی بودن که بر گشتن خونه 

وقتی خوابگاه تعطیله کجا باید برن؟!

فقط تو تهران یک میلیون دانشجو خوابگاهی وجود داره 

مردم گیلان و مازندران همت کنن و بهشون ویلا ندن و هیچی جنس نفروشن، بلاخره پلاک ماشین و لهجه شون مشخصه. مجبور میشن گورشونو گم کنن برگردن شهرشون

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙
یه کلیپ دیدم اینستا میگفت واکسنش اومده اسمش علی بود میگفت ارتش و دولت چین تاییدش کردن خداکنه راست با ...

نه الکیه 

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
خفه شدیم چند روزه با تاپیک های مشابه . خب شاید شمالی های ساکن تهران باشن. 

ایییین همه شمالی ساکن تهران؟؟؟؟

عجیب نیست به نظرت؟؟

حال من خوب است اما با ❤ تو ❤ بهتر میشوم / آخ...تا میبینمت یک جور دیگر میشوم   خدا جونم خودت مواظب پسرم باش🌸(فَاللّه خَيْرٌحافِظاً وَ هُوَ اَرْحَمُ الرّاحِمينَ)  🌸🌸ممنونم بابت همه چي خداي مهربونم🙏
خفه شدیم چند روزه با تاپیک های مشابه . خب شاید شمالی های ساکن تهران باشن. 

همون انگار شمال سند خورده به اسمشون 🤣🤣🤣🤣

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
دریای خزر کوسه نداره😢😢 

هشت پایی چیزی بالاخره یکی بلکه تو اعماق دریا داوطلب بشه این عتیقه ها رو بخوره😂

دوست عزیز اگه با نظرم مخالفی و جنبشو نداری ریپلای نکن مجبورت که نکردن که جواب بدی😒...نی نی یار بیا با من مدارا کن...ناموسا الکی لغو نکنین😒 

اکثرا ویلا دارن گیلان اوضاعش خرابه امکانات نداره هرکی،از جونش سیر شده بیاد

دخمل کوچولویه مامانی  مامانی اگه لایق باشم تو بهشت تو رو بهم میدن ❤❤❤❤ هرچند تو صدای خندههای مادرتو نشنیدی اما مادر تو بخند چون قرار است مادر از صدای خنده های تو بمیرد یاحسین جانم ممنونم من رو به الله وصل کردی (خداجونم شکرت نی نی منم داره مییاد 👶❤ ) نینی منم اومد  به لطف امام زمان و امام حسین و الله قادرمتعال . روش گرفتن حاجتم تو تاپبکام هست 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز