2777
2789
ما که اصفهانیم اما هر چی شوهرم میگه نرید بابا بمونید تو خونه فایده نداره چند روز پیش به پدر شوهرم می ...

ما هم تهرانیم، دیشب خواهر همسایه مون رفتن بله برون برای برادرشوهرش، میگه چقدر سخت میگیرید، الکیه

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله من یکی از همون بدجنسام چون نمیخوام به خاطر امثال شما بیفرهنگا خودمو هم همشهریام عذاب بکشیم.

بی فرهنگ خودتی بد ذات 😏😏😏😏

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
بی فرهنگ خودتی بد ذات 😏😏😏😏

از همون اول وقتی موضوعی که به شما ربط نداشت با تمسخر حرف نمیزدین نیاز نمیدیدم جوابتون رو بدم.ولی باید یه جاهای جواب امثال شما با فرهنگا رو داد😁😁

از همون اول وقتی موضوعی که به شما ربط نداشت با تمسخر حرف نمیزدین نیاز نمیدیدم جوابتون رو بدم.ولی بای ...

ندونستم کاسه لیس تاپیکها هستی 🙄😏

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
ندونستم کاسه لیس تاپیکها هستی 🙄😏

اگه کاسه لیسی بوده باشه میدونم حداقل موضوع تاپیک بهم مربوط بوده نه اینکه مثل شما که بهتون ربطی نداشت نمک رو زخم پاشیدید.

از اینکه یه سری از مردم ما انقدر سرخوش و بی فرهنگن که راه میافتن تو این وضعیت میرن مسافرت باخبر بودم ولی فکر نمیکردم کسای هم باشن که این موضوع رو به شوخی بگیرن و با تمسخر بیان حرف بزنن.این نمک پاشیدن شما به عنوان یه هموطن واقعا جای تاسف داره

چی بگم عزیزم خدا کنه همه رعایت کنند اینطور همه گیر میشه 

واقعا کاش خودمون رعایت کنیم 

ازت بدم میامد، وقتی میگفتن مبارکه پسره، چه خوب آفرین پسره، دلم میخواست همه رو خفه کنم، تو رو بیارم بیرون، نباشی، 😢 بدم میامد چون احساس میکردم به خواهرت توهین میشه، دلم میشکست از حرفها، حرفهاشون باعث شد ازت بدم بیاد، منتظر اومدنت نبودم اینقدر که حتی یه عکس هم نگرفتم از بودنت 😢 تو اومدی، صورت ماهت رو که دیدم عاشقت شدم، خنده های دلبرانت، ساکتی و مظلوم بودنت، وقتی خواهرت رو از من هم بیشتر میشناسی، من رو ببخش پسرم، من رو ببخش اگر گفتم دوستت ندارم، عاشقتم با همه وجودم با همه قلبم، اگر بخوای جون و عمرم رو براتون میدم، کاش مردم میدونستن گاهی با جملاتشون چه آتشی به قلب دیگران میتونن بزنن، دوست دارم مرد بزرگ بشی نه نر، دوستت دارم پسرم😘
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز