2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ایییین همه شمالی ساکن تهران؟؟؟؟ عجیب نیست به نظرت؟؟

نمیدونم من تهرانی نیستم. ولی خب مگه نی نی سایتیا دارن میرن شمال یه هفته اس دربارش تاپیک میزنن

فارغ التحصیلِ اعتمادِ بیجا به جنس نر😕
خودشون نمیفهمن واسه چی تعطیل کردن؟؟؟

نه متاسفانه اگه میفهمیدن که وضع این نبود

ی مشت دیوانه پاشدن رفتن انگار کرونا اونجا نیست

حالا خودشون به کنار که مبتلا میشن حتی واسم اهمیتی نداره میرن شهر خودشون کلی ادمو بدبخت میکنن،یا کادر درمانو از اینی که هست گرفتارتر میکنن

همون انگار شمال سند خورده به اسمشون 🤣🤣🤣🤣

خب عزبزم بحث این نیس ک شمال واسه کیه تهران برا کی موضوع اینکه مااینجا زندگی میکنیم و محل زندگی مارو الوده میکنن خودشون ک میرن بعد چند روز اونوقت ما میمونیم و ی شهر و ادمهای الوده .

خفه شدیم چند روزه با تاپیک های مشابه . خب شاید شمالی های ساکن تهران باشن.  

خو گیریم شمالی ساکن تهرانن مگه کرونا میگه تو شمالیی میخوای بری شهرت با تو نمیام یا نمیرم بقیه شهرا؟؟رعایت کنن یکم

دوست عزیز اگه با نظرم مخالفی و جنبشو نداری ریپلای نکن مجبورت که نکردن که جواب بدی😒...نی نی یار بیا با من مدارا کن...ناموسا الکی لغو نکنین😒 
بابا تقصر تلویوزیونم هست هفته پیش اطلاع رسانیش خیلی کم بود خب مردمم جدی نگرفتن دیگه

مردم جدي نگرفتن كلا بعضي بيخيالن همين جارو نديديد چقدر هر روز تاپيكش زده ميشه با اين حال يه نفر تاپيك زدكسي ميره خريد صفحه اول تقريبا همه گفتن ميريم بعد كه چند نفري دعوا كردن كه چه كاريه ديگه كسي نگفت ميرم 

هواي نبودنت داره خفه ام ميكنه بابايى  لطفا براي باباي آسمونيم صلوات بفرستين🖤خداي من شكر 
همون انگار شمال سند خورده به اسمشون 🤣🤣🤣🤣

فعلا که ما شمالیا انقدر تو کوچه پس کوچه هامون نیستیم که از دور و اطراف ریختن اینجا بعدشم صاحب سلامتیمون که هستیم.قرارنیست واسه بی فرهنگی دیگران ما عذاب ببینیم

خب عزبزم بحث این نیس ک شمال واسه کیه تهران برا کی موضوع اینکه مااینجا زندگی میکنیم و مل زندگی مارو ا ...

عزیزمن تو خونه حبس شدم 😊یعنی مسافرها با خودشون کرونا میارن پخش میکنن؟؟

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز