2777
2789
عنوان

خیانت +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8555 بازدید | 282 پست

چتونه باز ظهر جمعه میپرید بهم

دوتا صلوات واسم بفرست که بدجور بهش نیاز دارم..اولی نیت سلامتی بچم..دومی نیت خونه دار شدنم..اگه فرسادی لایک کن منم برا تو بفرستم .برا همه مریضام نیت شفا و سلامتیشون صلوات بفرستوقتی احمقی و قصد دعوا داری و فک کردی همه مثه خودتن ریپلایم نکن....ادمی را ادمیت لازم است
با این حرفا نشون میده ذهنتون انحراف شدید جنسی داره یعنی چی که طرف ارضا میشه؟ مگه به روشن فکریه؟ ا ...

شما هم ی آدم خوددرگیر هستی و کار و حرفت  ضدونقیض

الان روشن فکری یا ی پسر امل؟

از مردایی ک تظاهر ب پاکی میکنن متنفرم.شما خودتو صادق نیسین و از ی دختر انتظار دارین صادق باشه تو مسائل جنسی

#برای_نظرات_دیگران_احترام_قائل_باشیم....

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

من نمیدونم ولی شنیدم یه جوری میدوزن بهتر از روز اول  نمیدونم چرابعصیا راحت خودشونو دراختیار می ...

میدونم الان روشن فکرا میریزن سرم اما ما حتی رسم نداریم تو زمان عقد رابطه داشته باشن طرف چون امکانش هست پسره در لحظه آخر قید طرفو بزنه البته ازدواجو خانوادها نمیذارن از دوسال بیشتر بشه سریعا هزینهارو درست میکنن که یوقت مرده حس و حال ازدواج نپره از سرش میدونید که مردها وقتی یه مدت از یه چی خوششون بیاد دیگه کم کم دلشو میزنه😐😑و اون دختر که دیگه نام و نشونش و از دست میده

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
من نمیدونم ولی شنیدم یه جوری میدوزن بهتر از روز اول  نمیدونم چرابعصیا راحت خودشونو دراختیار می ...

اونیکه خدای نکرده بهش تجاوز شده یا دراثر ضربه،بکارتشو از دست داده،میشه دوخت..اینی که دوسالم با یارو رابطه داره رو بدوزی ،از رو لباسم معلومه دوختس😞

بی حیا کسیه گناه براش عادیه و پشیمون نیست ...نه این استارتر عزیز و دختر های فریب خورده ی سرزمینم که ...

استارتر دو ساله که رابطه‌ی جنسی دارع عزیزم با یه مرد نامحرم.کسی که بخواد عذاب وجدان بگیره خیلی زودتر از این دوسال باید میگرفت نه الان که دیگه همه عشقو حالشو کرده.درسته من مونثم ولی تو چشم یه مرد نامحرم نمیتونم نگاه کنم‌.بعدم حرف من اینه که اگه قراره ازدواج کنه با دوختن نباید اینکارو بکنه اینطوری داره یه نفرو گول میزنه علاوه براون باید یه عمر باترس زندگی کنه.خورشید هیچوقن پشت ابر نمیمونه مطمئن باش یه روزی شوهرش میفهمه پس چه بهتره که خودش حقایقو بگه 

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
عزیزم من کلی کار دارم ک باید انجام بدم ...اما صرررفا بخاطر این ریپلای میکنم چون افکار و دیدگاه اشتبا ...

من واسم مهم نيست رابطه داشته يا نه و كسي رو هم قضاوت نميكنم اما اينكه ميگين بدوز و ازدواج كن گردن شما هم هست اگر تحت تاثير حرف شما بدوزه و به شوهر ايندش نگه گردن شماهم هست ! و متاسفانه دنيا بدجور گردِ اميدوارم سر خودتون نياد حالا به هر طريقي اين حق الناسه عزيزم شايد شوهرش دلش ميخواد با كسي ازدواج كنه كه تجربه اولش باشه و تووووو كل دنياااااا حق زن و مرد كه بدونن مخصوصا تو ايران ! يك ايه از قران از بر كردي فقط،بقيه كتاب خدا رو نخوندي ، ازدواج كنه اما همينطور كه هست و با كسي كه همينطور قبولش داره اما نا با دروغ ! روز شما هم خوش 

"اين خانه قشنگ است ولي خانه من نيست"
من گزارش زدم  بدم میاد از هرچی مرده    حالم ازشون بهم میخوره

شما چون خودتون آدم کینه ای هستین و همه رو به جشم دشمن دارین میبینید

اندازه مادر من سن دارین ولی یه خرده پختگی تو حرفاتون نیست

بدون منطق حرف میزنید

مردها و کلا انسان ها به چنین فردی مثل شما اصلا نگاه نمیکنن چون امثال شما رو من زیاد دیدم

به همه به چشم بد نگاه میکنن 

اینجا اگر سایت به قول خودتون زنانه هم نبود باز دوباره میومدین یه چیز دیگه ای میگفتین یه بهونه دیگه ای میاوردین

من فقط اون +عکس و نفهمیدم چی بود... عکسش کجا بود من ندیدم؟؟

یه عکس تار تو گالری دوست پسرش بود .. که در مورد سن و قد و دور کمر فاحشه هست .. که میرن چت میکنن و پول میدن بعد میرن خونه و .....

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
شما هم ی آدم خوددرگیر هستی و کار و حرفت  ضدونقیض الان روشن فکری یا ی پسر امل؟ از مردایی ک تظا ...

چه ربطی داره

من میگم طرز فکر شما خیلی بده

من ادمی هم که به اخلاقیات پایبندم

به راست و دروغ گفتن حساسم

به این که نباید از اعتماد کسی سو استفاده کرد

نباید به کسی دروغ گفت

همه دارن میگن بره بدوزه و ازدواج کنه.قبلش تا حدی حقیقتو به طرف بگه نه همه رو.دیگه اتفاق افتاده.توبه ...

حرفای من عجیب نیست ...برداشت شما از حرفهام کاملا غلطه ...

روز خوش   

چه ربطی داره من میگم طرز فکر شما خیلی بده من ادمی هم که به اخلاقیات پایبندم به راست و دروغ گفتن ح ...

پس شما خودتم برا همسر آیندت تعریف کن روابط جنسیتو.بهش بگو با چن نفر بودی

یا شایدم با وجود تایپیکاتون ی آدم متاهل هستین ک الان دور از چشم همسر تو تایپیکا با خانوما راجب مسائل خصوصیشون صحبت  میکنی

#برای_نظرات_دیگران_احترام_قائل_باشیم....
عزیزم .. بکارتتو ترمیم کن و با یه ادم خوب ازدواج کن .. و از گذشته چیزی بهش نگو ...❤

دو روز دیگه طرف متوجه بشه و براش هم مهم بوده باشه اون وقت میخواد چیکار کنه؟

رسما باید دروغ بگه؟

با کسی ازدواج کنن که مثل خودشون براشون مهم نیست و رابطه قبل ازدواج داشتن