2777
2789
عنوان

خیانت +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8555 بازدید | 282 پست
قضاوت نکنید تا قضاوت نشید ...بکارت دختر شخصیترین موضوعه ...اونوقت یه عده میگین علم کنه و صادق باشه؟؟ ...

همه دارن میگن بره بدوزه و ازدواج کنه.قبلش تا حدی حقیقتو به طرف بگه نه همه رو.دیگه اتفاق افتاده.توبه خیلی خوبه.

ولی اینکه شما حرفای خیلی عجیبی میزنی.بکارت به خودش مربوطه ینی چی!اینو کسی باید بگه که قرار نیس زندگیشو بایکی قسمت کنه.کم نیسن تاپیکایی که شوهرشون از رابطه قبل ازدواجشون بو برده و داره هر بلایی دوس داره سرشون میاره.والا فاز روشنفکری همجا جواب نمیده.یه ذره واقع بین باشین.مطمئن باشین اگه بکارت هدفی یا حکمتی پشتش نبود خدا خیلی دانشش بالاتر از من و شما بود و اصن نمیذاشت اینو.چ لزومی داشت!

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من اگ نامزدم تو همچین سایتی باشه ب سالم بودنش شک میکنم.شما اگ ی آدم روشن فکر نیسی تو مسئله ای ک ...

با این حرفا نشون میده ذهنتون انحراف شدید جنسی داره

یعنی چی که طرف ارضا میشه؟

مگه به روشن فکریه؟

اینجا سایت عمومیه و حتی مدیران و گروه های پشتیبانیش هم مرد هستن

معیار سالم بودن یا نبودن چیه؟

متاسفم برای طرز تفکرتون

درست صحبت کن بی عقل من توهینی بهت نکردم وقتی جنبه صحبت و بحث و نداری بحث نکن. ریپلای نزن دیگه به پست ...

هه 

چرا ناراحت شدی ؟

برای شما که بکارت نداشتن کار ساده ایه

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
بابا چی چی رو بدوزن؟؟؟!!دوساله باهاش رابطه داره،الآن دکتر دقیقا کجارو به چی بدوزه؟؟!!!😕😞

من نمیدونم ولی شنیدم یه جوری میدوزن بهتر از روز اول 

نمیدونم چرابعصیا راحت خودشونو دراختیار میزارن چرا برایه خودشون ارزش قائل نیستن

مطمئن باش اونایی که میپذیرن خیلی کمن.تو یک خانومی میتونی قبول کنی کسی بیاد شوهرت شه که دو سال با یکی ...

میدونم عزیزم اون مردی هم که بپذیره خدایی یه جایی میزنه توصورتت که من لکه ندیدم حالا توهی بیا بگو همه که یه مدل نیستن اما کو گوش شنوا

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
دیگه چیزی نیست بسن خدا و بندش این قطعا حق الناسه.چقدر راحت بی حیایی رو رواج میدن

بی حیا کسیه گناه براش عادیه و پشیمون نیست ...نه این استارتر عزیز و دختر های فریب خورده ی سرزمینم که باید تاوان احساساتشون که انگ بی حیایی بودنه رو بدن ...

مطمینا خدا از شما بیشتر دلگیره ..

کاش یه کلام ب استارتر دلداری میدادین تا اروم شه و تکرار نکنه نه اینکه چوب قضاوت بگیرید دستتون ..خودتونم مونثید...

هیچکی از ایندش خبر نداره 

من نمیدونم ولی شنیدم یه جوری میدوزن بهتر از روز اول  نمیدونم چرابعصیا راحت خودشونو دراختیار می ...

بهتر از روز اول که نمیشه.اگه چند سال گذشته باشه دیگه همه چی از بین رفته مگراینکه بکارتش از نوعی باشه که تا زایمام طبیعی نکنن از بین نمیره اینطوری اگه چند سال رابطه جنسی نداشته باشن خود به خود بسته میشه

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین

اسی فقط خودتو خلاص کن از این زندگی.اینی ک من میبینم بعدا قراره همین رابطه رو علم کنه و زندگیتو جهنم کنه.

توبه کن.برو ترمیم دیگه چاره ای نیس.و زندگی کن. شعی کن فراموشش کنی کمتر عذاب میکشی.امیدوارم بتونی از نو شروع کنی