2777
2789
عنوان

خیانت +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8555 بازدید | 282 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چجوری برم, دیگه نمیتونم ازدواج کنم. خانوادم اگه مسعله بکارتمو بفهمن تردم میکنن,ی محیطی هم هستیم که ت ...

برو ترمیم کن. اینهمه رفتی رابطه داشتی خانواده ات نفهمیدن اینم نمیفهمن خیالت راحت

📚🎹🎨
برو ترمیم کن. اینهمه رفتی رابطه داشتی خانواده ات نفهمیدن اینم نمیفهمن خیالت راحت

نمیتونم برم با یکی دیگه, وقتی با یکی دیگه بودم و رابطه داشتم, اینم واقعا به چشم همسر میدیدمش

قصد ازدواج نداره فریب هوس باز باچند نفر بوده سیر ناپذیر ولش کن زندگی خودت بکن کسی پیدا کن غیرتی حساس نباشه بکارت اگه نمیشه بدوزی چون فریب میشه اگه همسرت پرسید بگو از دست دادم نرو ازمایش بدی استرس نداشته باش از الان شروع کن پسر تو طعمه قرار داده هرروز بایکی هست نیاز جنسی تو می خواهد

مسئله ی بکارت چیزی نیست که به خاطرش یه عمر زندگیتو با ادم اشتباه تباه کنی اونم وقتی دنیا و آدمای بهترشو ندیدی

اینک میگه درست میشم یعنی واقعا تنش میخاره 

و اینک پسری ک دوست داشته باشه دلش نمیاد بهت دست بزنه و اکثر مردای ایرانی بعد رابطه نظرشون عوض میشه نسبت بهت

این رابطه اشتباهه جوونیتو نسوزون تا فرصت یه عشق بهترو از دست ندادی..