2777
2789
عنوان

خیانت +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8555 بازدید | 282 پست
اون ک بله ولی لازم نیست چیزی بگه خیلیا بکارتشون خون ریزی نداره ازدواج کنه بکارتشم خونریزی نداشته ب ...

اخه زمانی که میفهمه که دیگه دیر شده

خودت رو بزار جای یه نفر که اهل چیزی نبوده و براش این جیزا مهمه اون وقت بیان بهش دروغ بگن و بعدا بفهمه

خدا وکیلی دلت نمیشکنه؟

ناراحت نمیشی که بهت دروغ گفته

اون زمان ممکنه بچه هم اومده باشه تو زندگی 

گناه اون بچه ها چیه

که باید چوب دروغگویی پدر یا مادرسون رو بخورن

اون وقت اونی که پاک مونده نمیاد بگه این همه پاک موندیم و اینم جوابش

اون وقت میخوای این بی اعتمادی و جو بدی که تو جامعه راه میفته رو چجوری جمع کنیم

این کارا بیش تر باعث میشه دروغگویی و خیانت زیاد تر بشه

دروغ کلید همه ی بدی هاست

وقتی که زندگی با دروغ شروع بشه برای پوشاندنش هی باید دروغ گفت هی باید مخفی کاری کرد 

دیگه اون زندگی نیست یه فیلم نمایشیه که هر لحظه طرف ممونه لو برخ و با این اتفاق چندین خانواده درگیر میشن و اتفاقات بدی مثل جدایی و ... میفته

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

24

24 که سن کمی هم نیست...خودت عاقلی و به زندگیت فکر کن ...انشالله که خدا یه راه خوب سرراهت بزاره🙏💗

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
خب چطور اقا اون موقع بفهمه دیر شده؟؟بعد خانم از رو رفتار اقا بخواد بفهمه صفر کیلومتره یا رابطه داشته ...

خب من به خاطر این میگم که دروغ نگن که بعدا با وجود بچه و سن و سال دیگه اتفاقات بد نیفته

الان چقدر تاپیکای خیانت زیاد شده که طرف فهمیده مرد یا زن قبل ازدواجش رابطه داشته و فهمیده که کلاه بزرگی سرش گذاشتن

خب ازدواج کن باهاش دیگه یکاری کن زودتر بیاد خواستگاری نباید همون اول اینکارو میکردی دیگه حالاهم هیچ ...

میترسم که ازدواج کنم باهاش بعد خیانت ببینم میترسم از همه چی میترسم کنارش باشم میترسم که برم بکارتمو ترمیم کنم میترسم با یکی دیگه ازدواج کنم میترسم زندگیم با این اقا همش تنش باشه من کم نذاشتم براش همه جوره تامینش کردم نمیدونم چرا اینحوری میکنه باهام, قصدش واقعا ازدواجه با من خانوادش چندساله میدونن که ما باهم دوستیم از خانواده منم چندتایی میدونن ولی نابودم کرده هیچی دیگه برام نذاشته, من اگه با این ازدواج نکنم با یکی دیگه ازدواج کنم. مسلما اون را هم بدبخت کردم چون دیگه نمیتونم اعتماد کنم نمیتونم خوشبین باشم میدونم خون اونا هم میکنم تو شیشه. نمیخوام یکی دیگه هم کنار من بدبخت بشه, دیگه کم اوردم نمیکشم 

24 که سن کمی هم نیست...خودت عاقلی و به زندگیت فکر کن ...انشالله که خدا یه راه خوب سرراهت بزاره🙏💗

ای کاش عاقل بودم ای کاش قبل اینکه دیر شده بود کشیده بودم کنار ای کاش زندگیمو تباه نکرده بودم 

ای کاش عاقل بودم ای کاش قبل اینکه دیر شده بود کشیده بودم کنار ای کاش زندگیمو تباه نکرده بودم 

همه تو زندگیمون یه اشتباهی کردیم...

انشالله که درست میشه🙏💗

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥

باهاش اتمام حجت کن واقعا میخوادت یا نه پس پا پیش بزاره و تلاش کنید دوطرفتون خانوادتون راضی بشه اگر هم نه که بکارتت بدوز برو دنبال زندگیت ولی منم قبل ازدواج با شوهرم بودم همونموقع هم دوست دختر داشت فکر کردم ازدواج کنه درست میشه ولی...

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔
باهاش اتمام حجت کن واقعا میخوادت یا نه پس پا پیش بزاره و تلاش کنید دوطرفتون خانوادتون راضی بشه اگر ه ...

خب چی شد؟ این دوست دختر نداره, مطمعتم یعنی وقتی نداره که بخواد با یکی دیگه هم بگذرونه, ولی این اسکرین شاته رو مخمه, چرا, ماله سه روزه پیشه, کاری نکرده مطمعنم چون این دو سه روز خانوادگی خیلی درگیرن, من شک دارم بهش حس میکنم وقتی کم بذارم براش سریع خیانت میکنه بهم, چندبارم بهش گفتم که اگه نمیخوایم بگو, ولی خیاتت نکن, خیانت نابودم میکنه, 

بمونم و ببخشم یا برم و ازدواج نکنم تا اخر عمر؟ 

نمیدونم عزیزم...خودت تصمیم بگیر💗

خب چی شد؟ این دوست دختر نداره, مطمعتم یعنی وقتی نداره که بخواد با یکی دیگه هم بگذرونه, ولی این اسکری ...

گفتی قبلا شماره دختر تو گوشیش دیدی همه مردا این پتانسیل دارن .هیچی سه ماه پیش فهمیدم خیانت کرده دیگه گریه زاری بخشیدم

برا نی نی دار شدنم صلوات بفرستید. 💔
حرفتون صحیح ✔ ولی شما یه نگاه به جامعمون بندازید!!!,,,, واقعا شرایط جامعمونم خیلی خوب نیست ....خالم ...

منظورتون از وضعیت جامعه مون خیلی خوب نیس چیه؟آخه بعدش از کالیفرنیا تعریف کردین...

من اینو نمیپسندم کلا دوست پسر دوست دختریو چون هیچ مسیولیتی در قبال هم ندارن دختر پسر تو رابطه های آزاد حالا ما قانونای اونا رو نمیدونیم و اعتقاداتشونم مث ما نیس خب

ولی میشه مثلا بعنوان خاستگار یک دوره اشنایی داشته باشن دختر و پسر و بعد جدا شن اگه نخواستن یا خواستن ک عقد کنن و طلاق انقدر سخت و ننگ نباشه و برای ازدواج انقد ریخت و پاش نشه ک بعدش اگه موفق نبود نشه جبران کرد و.....کلا ازدواج آسون بشه ک طلاقم آسون بشه ...عقد کردن و جداشدن واسه دختر انقد ننگ نباشه ...

شاید بشه این اتفاقات رو کمی از بار روانیش برای دختر کم کرد 

حالا ما ن جامعه شناسیم ن چیزی 

ولی بده این رابطه های ازاد

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 
گفتی قبلا شماره دختر تو گوشیش دیدی همه مردا این پتانسیل دارن .هیچی سه ماه پیش فهمیدم خیانت کرده دیگه ...

شماره دختر دیدم اره, یکیش همکلاسیه دانشگاش بود اونموقع, برای اسم کتاب بهش پیام داده بود, ی چندتاییم خواهرش سیو میکرد تو گوشیش مثه یکی از دوستای خواهرش و دختر خالشون, ولی خب اصلا پیام و اینا ندیدم ازشون,