2777
2789
عنوان

خیانت +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8555 بازدید | 282 پست

اگه اسکرین ها چندتا باشه بی هدف نیس ولی اگه یکی باشه بی هدفه.با این اقا عقد کن ولی تا نشناختیش و ازش مطمئن نشدی ازدواج نکن حداقل عقد کردی دیگه واسه ازدواج بعدی دلیل داری ک باکره نیستی

🇮🇷🇮🇷🇮🇷🇮🇷 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

واقعا متاسفم دختر آزاده معنیش ازاد بودن تو رابطه و خودشو تقدیم کردن به هرکسیه؟ این آقا چ مسئولیتی ...

یه عده زیادی روشنفکرن نور زیادش چشاشونم بسته مانع دیدشون شده...نمیدونن که ازدواج یه تعهد میده که پسر هرغلطی بخواد نمیتونه انجام بده و مجبوره پای تعهدش بمونه...گیریم این خانم باردار میشد...اصلا حق و حقوقی نداره این خانم چون صرفا فقط یه شریک جنسی هست...منتها یه سری زیادی فاز روشنفکری ورداشتن...

دوست عزیز اگه با نظرم مخالفی و جنبشو نداری ریپلای نکن مجبورت که نکردن که جواب بدی😒...نی نی یار بیا با من مدارا کن...ناموسا الکی لغو نکنین😒 
همینجوری یه چیز گفتیا. کافر همه را به دین خود پندارد.

ببین خیلی ها بهم گفتن این حرفو .باشه حرف شما قبول شما درست میگید ولی من جامعه خودمو با دید واقعی نگاه میکنم من رو این دید هستم و بنظرم واقعیته حالا شما و هرکس دیک ای میتونه رو عقیده خودش باشه

مگه دختری باکره نیست باید بره بمیره؟ متوجه حرفت هستی جانم؟ بکارت چیزیه که مربوط ب خوده شخصه ..به احد ...

اتفاقا غیر خودش به بع عده دیگم مربوطه.به اون عاقدی که شرط ضمن عقدو میگه دوشیزه مکرمه.به اون پسری که شرطش باکرگیه.به اون پدرومادری که دختر خواستن برا پسرشون نه زن وبراش کلیم مهر بریدن.به اون شاهدایی که میان به عنوان شاهد امضا میکنن.مگه بگه که دختر نیست عاقدم نگه دوشیزه مکرمه بگه خانوم فلانی.

حالا فهمیدی به کیا مربوطه.درضمن اگه نگه و فریب درازدواج وشرایطش مقبول دوطرف کرده باسه کلا ازدواجش باطله

شما چند سالتونه؟؟ چرا واقعا همچین کاری میکنید ی درصد ب عواقبش فکر میکنید؟؟ عزیزم شما ک تو خارج از کشور زندگی نمیکنید حالا جدا از گناهش باید برید پیش مشاور اخه با چ عقلی بدنتونو در اختیار ی مرد میزارید ک هنوز نامزدتونم نشده... 

شما دوساله با این اقا بودید خب دیگه عادی شده براش ارزش شما براش اومده پایین انقد ک همه جا میگن قبل ازدواج درست نیست باز کار خودتونو میکنید 

برید مشاوره اینجا کسی نمیتونه کمکتون کنه

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
واقعا متاسفم دختر آزاده معنیش ازاد بودن تو رابطه و خودشو تقدیم کردن به هرکسیه؟ این آقا چ مسئولیتی ...

حرفتون صحیح ✔

ولی شما یه نگاه به جامعمون بندازید!!!,,,, واقعا شرایط جامعمونم خیلی خوب نیست ....خالم در کالیفرنیا زندگی میکنن و گفت اینجا اگه دخترم بخواد با یه پسر درحد دوستی یا کاری یا درسی رابطه داشته باشه ما میدونیم و اون پسرو با ما رفتو آمد می کنه یا درکل میشناسمش چه دخترمون بگه یا نگه پسرا خوشون به خونواده دختره معرفی میکنن ...اما دخترای ما میدونن خونوادهاشون مخالفن یا اگه بدنن برای دختر بد میشه دیگه سکوت میکنن و رابطشون پنهانی میشه و کاربه جاهای خطرناک میرسه..

من با حرفتون موافقم اما باید به دیدی دیگه قضیه رو ببینیم🙏

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
ببین خیلی ها بهم گفتن این حرفو .باشه حرف شما قبول شما درست میگید ولی من جامعه خودمو با دید واقعی نگا ...

نه عزیزم عقیده شخصی‌نیست.خیلیا هستن چه زن چه مرد رابطه قبلش نداشتن.خیلیا هستن.ولی وقتی شما اینجور میگی‌یعنی همه بجز تعداد انگشت شمار رابطه قبل ازدواجو داشتن.درصورتی که هنوز ادم پاک خیلی هست هم مرد هم زن

اها من ی سوال دارم جناب بعد همین دختر از کجا بدونه همسرش قبلا رابطه داشته یا نه؟؟ چی اینو مشخص میک ...

از خیلی چیزا معلوم میشه

کسی که صفر کیلومتره با کسی که با ادمای مختلف بوده و رابطه رو تجربه کرده از اخلاق و رفتار و همه ی کاراش میشه فهمید

من حرفم اینه دروغ نگین

خصوصا کسی که براش مهمه

چون زندگی ای که با دروغ شروع بشه صد در صد یه روزی طرف لو میره و عواقب بدتری داره

بار کج به منزل نمیرسه

سایته دقیقا این نیست, ولی ی چیزی شبیه اینه که فرستتدی, میدونی چرا دنیا تو سرم خراب شد, چون این اسکری ...

بله دیگه همه شهرها هست...

عزیزم من نمیخوام بگم چیکار کن چیکار نکن خوت به اندازه کتفی با درایت هستی...پس بشین و فکر کن ببین چی درسته چی غلط...دوستی گفتن عقد کن بعد طلاق بگیر درست گفتن ...من با اون حرف موافقم اگه بعد عقد طلاق بگیری دیگه میگن خانوم هست..

●۱۰♡فروردین♡ تولدمه😍  خانومی گل زندگی جدیدی شروع کردم لطفا از گذشتم دیگه نپرس♥️🙏 ..................به زودی🤩😍تیکر بارداری میزنم 🤰انشالله🤲🧿💟 دعاکنید 😔 انتظار فرزند سخته😔😓😢 اگه خواستی ته دلت برام یه صلوات بفرست💙♥♥♥♥   به لطف خدا و دعای شما دوستان در من دو قلب میتپه🥰🥺♥
بله دیگه همه شهرها هست... عزیزم من نمیخوام بگم چیکار کن چیکار نکن خوت به اندازه کتفی با درایت هستی. ...

اخه همین حالام خانوادم مخالفن, بعد من عقد کنم و طلاف بگیرم تو خونه بابامم جایی ندارم, کجا برگردم کجا برم

مشاوره میگه ازدواح کن باهاش

خب ازدواج کن باهاش دیگه یکاری کن زودتر بیاد خواستگاری نباید همون اول اینکارو میکردی دیگه حالاهم هیچ راهی نداری چون فرهنگ ما جوری نیست ک عادی باشه براشون... 

میشه برای حاجتم ی صلوات بفرستید😍😍مرسی❤️
اخه همین حالام خانوادم مخالفن, بعد من عقد کنم و طلاف بگیرم تو خونه بابامم جایی ندارم, کجا برگردم کجا ...

چندسالته عزیزم؟!!

خب مجبوری ولش کن... این روزاخیلی دختر نیستن و ازدواج کردن و خیلی هم خوشبختن