2777
2789
عنوان

خیانت +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8555 بازدید | 282 پست
بابا من اصلا نمیتونم اینا رو بفهمم  اینا از کدوم جامعه دارن حرف میزنن ؟ حرف بی رحمانه نبود را ...

اینجا تو سایت خیلیا ادعای روشن فکری میکنن مثلا یه دختر گفت چقدر به اون لکه خون عقیده دارید خیلیا اومدن گفتن نه بابا اینا قدیمی توکدوم جامعه ایی الان قرن جدید اون چیزا نشانه پاکی دختر نیست و صدحرف اما یه جایی دختره تاپیک زد من اونو ندارم خیلیا اومدن تخریبش کردن و تاپیک سریع ترکید😐😑نمیدونم چرا روشن فکرا اونجا نبودن 

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا تو سایت خیلیا ادعای روشن فکری میکنن مثلا یه دختر گفت چقدر به اون لکه خون عقیده دارید خیلیا اوم ...

اینجا همه دورو هستن 

تا الان باید اینو فهمیده باشی

هر روز را چنان زندگی کن ، گویا آخرین روز زندگی توست...❤️💫
شما انگار درست نميخوني هااااا ! فقط تند تند ريپلاي ميكني 😂 خدا گفته توبه كن نگفته سر يكي ديگه رو كل ...

دیگه چیزی نیست بسن خدا و بندش این قطعا حق الناسه.چقدر راحت بی حیایی رو رواج میدن

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
استاتر دو ساله با یه مردی رابطه‌ی جنسی داره بعد اون وقت بره بدوزه و با یکی دیگه ازدواج کنه به همین ر ...

کاش پسرا میتونستند خداوکیلی بگن چند درصدشون این مدل رو میپذیرن😐

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
شما انگار درست نميخوني هااااا ! فقط تند تند ريپلاي ميكني 😂 خدا گفته توبه كن نگفته سر يكي ديگه رو كل ...

عزیزم من کلی کار دارم ک باید انجام بدم ...اما صرررفا بخاطر این ریپلای میکنم چون افکار و دیدگاه اشتباه شما و امثال شما نسبت به موضوعی که کااااملا شخصیه و متانت و شرافت و انسانیت یه دختر رو با نیم گرم گوشت مسنجین قلبم  ب درد میاد...روز خوش

جالبه این اقای که الان تو این تاپیکه یه پست داره که کیا خودشون یا شوهرشون یا بچشون لکنت زبون داره.خب ...

آقای باکره😂😂😂مثلا تالا رابطه نداشته بچش کجا بود

#برای_نظرات_دیگران_احترام_قائل_باشیم....
کاش پسرا میتونستند خداوکیلی بگن چند درصدشون این مدل رو میپذیرن😐

مطمئن باش اونایی که میپذیرن خیلی کمن.تو یک خانومی میتونی قبول کنی کسی بیاد شوهرت شه که دو سال با یکی رابطه جنسی داشته؟

من واژینیسموس شدید داشتم و درمان شدم.دلم میخواد به هرکی که این مشکل بزرگ رو داره کمک کنم.اگه دوس داشتین درخواست بدین
شما برو بده  بکارتتم از دست بده  بعد ببینم کی میخواد بگیرتت  لابد یکی عین خودت که ...

درست صحبت کن بی عقل من توهینی بهت نکردم وقتی جنبه صحبت و بحث و نداری بحث نکن. ریپلای نزن دیگه به پستای من.