2777
2789
عنوان

خیانت +عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 8555 بازدید | 282 پست
میدونم الان روشن فکرا میریزن سرم اما ما حتی رسم نداریم تو زمان عقد رابطه داشته باشن طرف چون امکانش ه ...

میدونی من متاهلم وقتی شوهرم بهم نیاز داره بهم میچسبه محبت میکنه ولی وقتی محبتش رفع شد بی تفاوت میشه باید یه کاری کنه زن که مرد محتاج زن بشه دالبته شرایط زنو شوهرفرق داره ولی ماهم تو عقد رسم رابطیه کامل نداریم من یکسالو نیم باهمسرم عقدبودیم یکماه قبل عروسی رابطه کامل داشتیم روز عروسی اون شوقی که دوس داشتمو نداشت !!بعضی وقتامیگم ای کاش اون همه مدت صبر کردم یکماهم صبرمیکردیم بااینکه همسرقانونیمه ولی دخترامون باید مراقب باشن خدایی نکرده مثله یه دستمال کثیف پرت نشن بیرون 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پس شما خودتم برا همسر آیندت تعریف کن روابط جنسیتو.بهش بگو با چن نفر بودی یا شایدم با وجود تایپیکاتو ...

دیدی گفتم پیش داوری داری میکنی

من مجردم

متاهل نیستم

رابطه جنسی هم خدا رو شکر تا الان نداشتم

و خودم رو برای همسرم نگه داشتم

میخوام اولین رابطه جنسی و عاطفی با همسرم باشه

دو روز دیگه طرف متوجه بشه و براش هم مهم بوده باشه اون وقت میخواد چیکار کنه؟ رسما باید دروغ بگه؟ با ...

اره اره .. منظورم همین بود ...😕

🐣خاطره زایمان سزارین من آوین عزیزم در تاریخ ۱۲ آبان سال ۱۴۰۰ بدنیا اومد و دنیای من و باباش رو زیباتر کرد 🥰❤👶🏻                                                                            شمایی که دارید امضای من رو میخونید:🌹 لطفا برای شِفای همه ی مریض ها یه صلوات بفرستید 🌹                                  
دیدی گفتم پیش داوری داری میکنی من مجردم متاهل نیستم رابطه جنسی هم خدا رو شکر تا الان نداشتم و خو ...

من از کجا بدونم اینجا مجازیه.همیشه کسایی ک ادعای پاک بودن داشتن تهش بدتر از همه در اومدن.شما هم خدا میدونه چی و کی هستی

#برای_نظرات_دیگران_احترام_قائل_باشیم....
من واسم مهم نيست رابطه داشته يا نه و كسي رو هم قضاوت نميكنم اما اينكه ميگين بدوز و ازدواج كن گردن شم ...

جسم یه دختر امانت دست خودشه عزیزم...این خود دختر هست ک باید ب خدا جواب بده ...جسم یه دختر چه حق الناسیه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ایا پسر میگه با چن نفر س ک س داشته ؟؟؟؟ دختر باید نجابتش رو حفظ کنه ..نه اینک بلند گو دستش بگیره به کسی که گذشته اون پسرم مشخص نی بگه من فلانم؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟

من از کجا بدونم اینجا مجازیه.همیشه کسایی ک ادعای پاک بودن داشتن تهش بدتر از همه در اومدن.شما هم خدا ...

خانم خواهشا توهین نکن 

سپردمت به خدا

داری راحت تهمت زنا کاری و ناپاکی میزنی به من

ینی اون دخترایی ک اجازه میدن خونواده پسر ازش ازمایش سالم بودن بکارت بگیرن

خودشونم از پسر ازمایش سالم بودن راست روده و مقعد میگیرن ؟ ذهنمو در گیر کرده واقعا 

اگـہ بـهم بدے ڪردے و بهـت لبخـند زدم ... دیگـہ هیچ وقـت بهـم اعـتماد نـڪن (:
خانم خواهشا توهین نکن  سپردمت به خدا داری راحت تهمت زنا کاری و ناپاکی میزنی به من

من با اطمینان حرف نزدم گفتم خدا میدونه ولی ی مثالی هس میگن فحشو بندازی زمین صاحبش برمیداره حکایت جنابعالیه

میدونی من متاهلم وقتی شوهرم بهم نیاز داره بهم میچسبه محبت میکنه ولی وقتی محبتش رفع شد بی تفاوت میشه ...

میدونم عزیزم الان دیگه واقعا باید دختر خیلی صبرکنه و سریع وا نده بخدا مردها اینجوری فکرمیکنن که چه زنم زود وا داد درسته عقد ونامزدی براآشنایی اما دختر عمو من حتی توهمون زمانم سرسنگین و آروم بود الان شوهرش تاج سرخودش کرده اینقدر بها و ارزش بهش میده که برای همه تعجب آوره

تیکرم برای لاغرشدنم تا مهرماه من میتواااانممممممممم به وزن ۶۰ کیلویم برسم میتووووووونم😍😎😘
در عجبم از اقایونی که میان تو تاپیک خانما و تا اخرین لحظه حضور دارن.خب اگه قصدتون راهنماییه راهنمایی ...

دقیقا میخواد بگه فرشته اس انگار برای کسی اینجا مهمه

و من اصلا تهمتی نزدم بهش گفتم شاید اینجور آدم باشی من ک نمیدونم

در عجبم از اقایونی که میان تو تاپیک خانما و تا اخرین لحظه حضور دارن.خب اگه قصدتون راهنماییه راهنمایی ...

این تاپیک جنسیتی نیست

هیچ جایی نگفته مخصوص کیه

منم برای قهرمان بازی نیومدم

ولی میبینم که استدلال های متطقی ندارن و دارن طرف رو به دروغگویی تشویق میکنن و بنده خدا استارتر رو بیش تر به جای این که درست راهنمایی کنن دارن بد راهنماییش میکنن نباید در برابر این چیزا ساکت بود

جامعه پذیرفته ؟ چه راحت بی حیایی رو رواج میدین ؟

دقیقا منم همینو میگم

تو همین سایت چقدر هستن که میگن تازه فهمیدیم طرف مقابلمون قبلا رابطه داشته و الان واقعا دلشون شکسته

جواب دل شکسته پسرا و دخترای این جوری رو کی میخواد بده

دارن روابط رو راحت ترویح میکنن