2777
2789
عنوان

ارتباط با خانواده شوهر

131 بازدید | 7 پست

من با خواهر شوهرام حتی اونایی من جای بچه اخریش هستم گرم میگرمم باهامم خوبن اولا زیاد مشکل داشتیم اما حالا بعد دوسال  دیگه اخلاق های هم دستمون اومده و مشکل خاصی نداریم  حالا یه عروس گیر یکی از خواهر شوهرام اومده فامیل دور من هست اصلا حرف نمیزنه و ساکت میشینه و ۳ سال از من کوچک تره

من حس کردم رفتام زنونه شده و نباید اینقدر گرم بگیرم و حرف بزنم یه جوری حس میکنم رفتارم باکلاس نیست

ن عزیزم کی میگه گرم گرفتن بی کلاسیه.من الان از کوچیک ترین عضو خانواده شوهرم ۱۲ سال کوچیک ترم با همشونم گرم میگیرم الا یکی از خواهر شوهرام البته با ۲۰ روز پیش خیلی خوب بودیم اتفاقی شنیدم ب مادر شوهرم بدمو میگفت برا همین گرم نمیگیرم .اتفاقا اونی ک گرم نمیگیره خودبینه خانومی من جاریم اصلا گرم ک نمیگیره هیچ دست ب سیاهو سفیدم نمیزنه با این ک ۱۴ سال ازم بزرگتره . خانواده شوهرم اصلا باهاش راحت نیستن و بعد از عروسیش دیگه تحویل نمیگیرن درست 

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی 

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیز دلم با کلاس بودن که به این کارا نیست 😅❤ قربونت برم با کلاس بودن طرز برخورد و شخصیت بالاي هر آدم و ایشونم اگر ساکتن حتما درون گرا و خجالتیه ، من خودمم خیلي خجالتي و درون گرام 😅

کلن گرم گرفتن رو خوشم نمیاد و خودم این مدلی نیستم ..حس میکنم احترامم بیشتره و حریمم حفظ میشه و هرکسی اجازه هر رفتاریو نمیده ...ربطی به کلاس نداره اما مدل من اینطوره

ن عزیزم کی میگه گرم گرفتن بی کلاسیه.من الان از کوچیک ترین عضو خانواده شوهرم ۱۲ سال کوچیک ترم با همشو ...

توجه مدت اینهمه وزن کم کردی؟ با چه روشی؟

آموزش خصوصی عربی در هر مقطع تحصیلی طلبه سطح۲ حوزه هستم با۴سال سابقه تدریس.آدرس ایتا arabiomidi   اگر تو دینی و منطق یا فلسفه سوالی دارین در حد توان درخدمتم.

عزیزم من با کالری شماری از 16 ابان ماه شروع کردم به وزن کم کردن و تا یک ماه پیش به ۶۱.۷ رسیدم و قفل کردم تقریبا . میتونی بیای توی تاپیک خانمای ۸۵ کیلویی 😍اونجا سیتارا جون و بقیه بچه ها کمک میکنن ک به زودی برسی ب وزن دلخواهت

وزن اولیه 75.وزن فعلی ۶۲ 😍  ممنونم از سیتارا جونم با اخلاق فوووق العادش که کمکم کرد به وزن دلخواهم برسم😍عشقی 

https://www.ninisite.com/discussion/topic/2532429/تاپیک-لاغری-خانومای-۸۵-کیلویی