2777
2789
عنوان

دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 97 پست

خانوادم چون با ازدواج ما زیاد موافق نبودن خیلی بهم سخت گذشت دوران نامزدیم.....یبار خونه داییم بودیم یه شهر دیگه بعد با شوهرم کنار هم نشسته بودیم دستشو انداخت دور گردنم و تکیه به مبل داده بودیم مامانم جلو اونهمه ادم گفت پسرجان یکم حیا داشته باشین.......خیلی خجالت کشید شوهرم فقط گفت این زن منه ها....

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤
عزیزم من کاری به نظرات بقیه ندارم. درسته به هم محرمید و این کارا نه خلافه شرعه نه جرم.اما عرف نیست و ...

من خودمم خیلی رعایت می کنم مخصوصا که می دونم خانوادم حساسن ، خیلی سعی می کنم که بلند نخندم و اینا ولی یه وقتایی از دست ادم در می ره 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

رابطه کامل نداشتی کاندوم داشتید🤣🤣🤣🤣من زشت بودنش بخاطر دم دست بودنش گفتم ولی میتونستی بگی اینا بر ...

واسه رعایت بهداشت و اینکه اتاقش چون خونه مجردی بود کمد نداشت .تو کیفم نمیتونستم بزارم  ببرم دفتر .اون نباید تو اتاق میرفت و فوضولی میکرد.

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂
عزیزم من کاری به نظرات بقیه ندارم. درسته به هم محرمید و این کارا نه خلافه شرعه نه جرم.اما عرف نیست و ...

آآآآآآآآففففرین

خیلی قشنگ و دقیق گفتی.

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!
بابا چه اشکال داره....همه اینجورین منم الان یک ساله شوهر کردم جلو مامانش میگه قوربونت برم‌ و از این ...

اره خب منم باید یه سری بچه بازی و کنار بذارم ولی چیکار کنم خب مثلا شوهرم دیروز به من می گه بیا گرگم به هوا بازی کنیم ، البته من قبول نکردم ولی واقعا بچه ایم 

اره خب منم باید یه سری بچه بازی و کنار بذارم ولی چیکار کنم خب مثلا شوهرم دیروز به من می گه بیا گرگم ...

خوبه که😍

جلو دیگران نه هان!!!!!!

ولی خودتون بچه بازی و دیوونه بازی درآرید، تا بچه ندارید کیف کنید.

من خودمم خیلی رعایت می کنم مخصوصا که می دونم خانوادم حساسن ، خیلی سعی می کنم که بلند نخندم و اینا ول ...

آره قبول دارم. لپ کلام اینکه با حیا باش. یه دوستی هم برات مفصل توضیح داده. به غیر از داستان محبت جلوی همه بقیه چیزایی که میگه رو کامل و با دقت بخون. خیلی به کارت میاد

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
خانوادم چون با ازدواج ما زیاد موافق نبودن خیلی بهم سخت گذشت دوران نامزدیم.....یبار خونه داییم بودیم ...

همه همینن من جلو خانوادهی خودم شوهرم دست همم نمی گیریم مثلا شوهرم برام لقمم بگیره خجالت می کشم فکر می کنم کار بدی انجام دادیم

خوبه که😍 جلو دیگران نه هان!!!!!!  ولی خودتون بچه بازی و دیوونه بازی درآرید، تا بچه ندارید کی ...

فقط مامشکلمون اینه که زیادی سرو صدامون بلنده زیادی جیغ و داد می کنیم وگرنه بقیش خوبه

آره قبول دارم. لپ کلام اینکه با حیا باش. یه دوستی هم برات مفصل توضیح داده. به غیر از داستان محبت جلو ...

اره خیلی زیبا بود هردوتا مطلب الان هردوتاشو کپی می کنم تا موبه مو اجرا کنم ، ممنونم از راهنمایی های خاهرانتون💐💐💐💐💐💐

فقط مامشکلمون اینه که زیادی سرو صدامون بلنده زیادی جیغ و داد می کنیم وگرنه بقیش خوبه

خب خودتون رو کنترل کنید.😐

برید صحرا و دشت، برا خودتون سر صدا کنید😂😂😂

همه همینن من جلو خانوادهی خودم شوهرم دست همم نمی گیریم مثلا شوهرم برام لقمم بگیره خجالت می کشم فکر م ...

کار بدی نیست ولی چقدر قشنگه که این چیزا واسه تو خونه خودتون باشه. بی حد و اندازه...بی حد و مرز. تو خونه خودتون که رفتید تا میتونید از این کارا بکنید. هر چقدررررررر میتونید توی سر و کله هم بزنید و عشق و حال کنید . اما توی خلوت خودتون........ عدت کنید جلوی دیگران خیلی محترمانه با هم رفتار کنید.این باعث میشه دیگران هم با شما محترمانه رفتار کنن

اره خیلی زیبا بود هردوتا مطلب الان هردوتاشو کپی می کنم تا موبه مو اجرا کنم ، ممنونم از راهنمایی های ...

قربونت. فقط بین دو تا مطلب من و این دوستمون سر رفتارهای محبت آمیز جلوی بقیه اختلاف نظر هست. قاطی نکنی 😂😂😂