2777
2789
عنوان

دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 97 پست
فقط از یه چیزی که خیلی تو عقد خجالت کشیدم . تو عقد بودیم .من کارمند شوهرم بودم صبح باهاش میرفتم سرکا ...

خیلی کارش بد بوده ، من کلا دیشب فقط گند زدم ،  بعدش رفتیم بیرون برگشتیم کواتاق دیدم اتاق مثل گل کرده رخت خوابامونم انداخته وون موقعم یه دور خجالت کشیدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اها گفتن و سرد شدین ماها جوونیم باید همو گاز بگیریم همو دنبال کنیم بگیم بخندیم

اره..خونه خودمون خوبیم اما جلو بقیه مخصوصا خانواده من خیلی سردیم..

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤

ما نامزد بودیم شوهرم 20 روز مأموریت بود بعد 20 روز اومد رفتیم اتاق تابلو تابلو سالم رفتم با لب کبود برگشتم خیلی عادیم رفتار میکردم انگار ک کاری نکردم

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
این خدایی زشته

چی زشته ? رابطه کامل نداشتیم . برای رعایت بهداشت 

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂
چرا من درک نمی کنم ، مثلا صدای خنده ی ما ازاتاق بیاد بیرون ترش می کنه

عزیزم من کاری به نظرات بقیه ندارم. درسته به هم محرمید و این کارا نه خلافه شرعه نه جرم.اما عرف نیست و بهتره حرمت بزرگترها حفظ بشه.مطمئن باش اینطوری احترام خودتم حفظ میشه. شاید الان خیلیا بیان و بگن این حرفا قدیمی شده.اما حجب و حیا هیچوقت قدیمی نمیشه و هرچقدر باشه بازم کمه. همه مییدونن شما زن و شوهرید اما قرار نیست جلوی همه عشق بازی کنید. بعضی کارا وقتی توی خلوت دو نفره باشن قشنگتره.البته میدونم شما تعمدا این کارو جلوی مادرشوهرت انجام ندادی اما کلی میگم.من کاملا با این که میگن جلوی بقیه شوهرتو ببوس و بغلش کن و ... مخالفم. قرار نیست همه حالات شما و نحوه ی ابراز احساساتتون رو همه از بر باشن. اگر به عمقش فکر کنی به نفع زندگی مشترکت هم هست... احترام بزرگترها رو حفظ کن. تا جایی که ممکنه وقتی پدر یا پدرشوهرت هستن داخل اتاق نرید و اگر برای خواب میرید بی سرو صدا باشید.یواش بخندید و ... قرار نیست همه جا بچسبی به شوهرت و از سر و کولش آویزون باشی. چون شما سنت کمه با این رفتارها خودتو بچه نشون میدی.بزار همه بدونن به اندازه کافی بزرگ و عاقل شدی... لذت خلوتهای دو نفرتون هم بیشتر میشه.اینا رو به عنوان یه خواهر از من گوش کن.مطمئن باش ضرر نمیکنی.

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
عاشقتم یعنی خوب رژ می زدی 

بابا رژتا کجااااا گردنمو ک نمی‌تونستم رژ بزنم بعد 20 روز مکشش رفته بود بالا دیگه

خدایا شکر بابت آسانی بعد هر مشکلات.⁦❤️⁩⁦❤️⁩خدایا مواظب پسرم و باباش باش⁦♥️⁩⁦♥️⁩تیکر به‌وقت تولد یک سالگی پسرم
منم زیر لبی اومدم از بغل مادر شوهرم رد شم گفتم تقصیر خودش بودو الفرار 

بابا چه اشکال داره....همه اینجورین

منم الان یک ساله شوهر کردم جلو مامانش میگه قوربونت برم‌ و از این حرفا.....شماها نامزدین دیگه...این چیزا خیلی طبیعیه

ولی گلم یکم سنت کمه...

از الان میری خونه ی پدرشوهرت مواظب باش

الان هر طور رفتار کنی و بار بیان تا اخر همینن

از الان جلو همه به شوهرت محبت کن ..عیب و این چیزام نیست

بزار همه بفهمن همو دوس دارید تو یه مدت جلو همه با محبت باشی با همسرت اونم براش عادی میشه و با تو اینجوریه

سعی کن به هیچ عنوان با هیچکس در حد مسائل خصوصی صمیمی نشی..اگرم پرسیدن با لبخند رد شو از مسئله...ولی هیچ وقت مسائل شخصی رو توضیح نده

به هیچ عنوان اجازه نده دعوا و نارحتی تو و شوهرت رو بدونن همیشه طوری رفتار کن که احدو الناسی متوجه نشو

نگو خوب این مامانمه این مامانشه یا این دوستمه

فوقش بیا اینجا بگو...به همسرت هم بگو دعوا مال خودمونه اشتی مال دیگرون...

الان هر جور شوهرت رو بار بیاری تا ته همونه....

اگه‌لازمم نداشتی حتی اگه رسم ندارید و .....حتمن یه مقدار کم ازش به عنوان خرجی بگیر..بزار عادت کنه به خرجی دادن..لازمم‌ نداشتی جمع کن ....واسه مواقع ضروری

هیچ وقت نگو ماشینت طلاهام

بگو ماشینمون طلاهامون خونه مون....

رفتی خونه ی پدر شوهر ت کار کن کمک کن ولی کلفتی نکن

اونا نشستن توام بشین اونا پاشدن واسه کار توام کار کن...

کلفت نباشی...یا تو خجالت عادت کنن به کار کردنت دیگه ول کن نیستن...سیاست داشته باش دعوا با خانواده ی شوهر ممنوع

تیکه رو به جای گریه و غصه و گلایه پیش شوهر با تیکه جواب بده..و با سیاست از کنارش رد شو...

هر چیزی رو که بهتون گفتن فلان کن بهمان کن گوش بده با لبخند

ولی در اخر بگو حالا تصمیم میگیریم..که بدونن حرف اخرو خودت میزنی...نه اونا....هیچ اجباری رو قبول نکن...حتی لازم شد اخرش بگو بهش فکر میکنم ولی‌ همون لحضه قبول نکن

هر کاری میکنن یاد بگیر ولی نپرس که فلانی چطور پختی؟؟یا چطور کردی؟؟؟

مهربون باش ولی ساده نباش

حراف نباش بی زبونم نباش

پدر شوهرت و مادر شوهرت همیشه سمت خودت نگه دار...با سیاست نه با کلفتی و .....

پروفایلمو ببین لطفن😑اگه دیدی رعایت کن لطفن🤗اگه رعایت کردی خدا هر لحظه پشت و پناهت باشه😇
تو دوران عقد بودین ، ولی خب به نظرم خیلی عادیه وقتی یه زن و شوهر جوون می رن تو اتاق قران که سر نمی گ ...

نه من زشتیشو بخاطر اینکه دم دست گذاشتن گفتم اینش بده وگرنه من بودم یکیشم باد میکردم میگفتم برا سرگرمیه باد میکنیم والیبال میزنیم

واقعا یعنی خجالت نکشم ؟ مادوتا که واقعا دیوونه ایم ، من که نمی تونم اروم باشم صدای جیغ و دادامون تا ...

هر چی جلو دیگران محجوب تر باشی بهتره خب.

چیزای خصوصی، حتی همین سر به سر گذاشتن معمولی، یواشکیش خوبه.

همون که خودت گفتی؛ حرمت بزرگتر و خود رو نگه داشتنه

در تجربه ی عشق تو نزدیکی ام آموخت!        هر قدر شوی دور، همانقدر عزیزی...!