2777
2789
عنوان

دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 97 پست
قربونت. فقط بین دو تا مطلب من و این دوستمون سر رفتارهای محبت آمیز جلوی بقیه اختلاف نظر هست. قاطی نکن ...

😂😂😂😂😂 حالا واقعا طبق دو مطلب فوق من به شدت از دیوونه بازی هام ناراحتم به نظرتون فرصت جبران هست؟ البته بخش کلفتی و تاحالا انجام ندادم به حدی تنبلم یکی باید بغلم کنه زیرمو جاروبکشه 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

😂😂😂😂😂 حالا واقعا طبق دو مطلب فوق من به شدت از دیوونه بازی هام ناراحتم به نظرتون فرصت جبران هست؟ ...

آره عزیزم. از همین الان یه جور دیگه باش. قبلش هم با شوهرت حرف بزن و بگو تصمیم داری جلوی دیگران سنگین رفتار کنید. محبت کنید اما محترمانه. هوای همو داشته باشید اما سنگین و با وقار. راجع به تنبلی هم اشتباه میکنی.به قول دوستمون کمک کن.کار نکن فقط کمک کن. هر کاری خواستن انجام بدن کمک کن...... بین کار کردن و کمک کردن خیلی فرقه هااااا

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...
اره خب منم باید یه سری بچه بازی و کنار بذارم ولی چیکار کنم خب مثلا شوهرم دیروز به من می گه بیا گرگم ...

من شوهرم ۳۴ سالشه از این بازیا پاسور.منچ و مار پله بازی میکنیم کشتی میگیریم....بچه ام نیستیم🤣🤣

اینا خوشکلی زندگیه.... گلم

پروفایلمو ببین لطفن😑اگه دیدی رعایت کن لطفن🤗اگه رعایت کردی خدا هر لحظه پشت و پناهت باشه😇
آره عزیزم. از همین الان یه جور دیگه باش. قبلش هم با شوهرت حرف بزن و بگو تصمیم داری جلوی دیگران سنگین ...

اره باید یه تصمیم جدی بگیرم درمورد این کارهای زشت متاسفانه من سیاست ندارم البته سنمونم خیلی کمه واسه همینه

اره باید یه تصمیم جدی بگیرم درمورد این کارهای زشت متاسفانه من سیاست ندارم البته سنمونم خیلی کمه واسه ...

آره ولی سعی کن کارایی که من و اون یکی کاربر گفتیم رو روش دقت کنی.واقعاااااا به دردت میخورن.

نگو هرچی صمیمی تر باشیم بهتره...

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...