2777
2789
عنوان

دیشب

| مشاهده متن کامل بحث + 1822 بازدید | 97 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه بار منو شوهرمو  برادر بزرگم تو یه وضعیت بد تو عقد دید😂😂😂😂😂

😂😂😂😂😂  من نمی دونم چرا شوهر من اینجوره مثلا روتخت تواتاقش خوابیدم توبغلش یکی در بزنه فوری می گه بفرمایید ، اونام سریع میان تو ابرو نذاشته به من 

شوهر منم خیلی این مسایل براش عادیه میگه زشت نیس . 

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂
😂😂😂😂😂😂😂دمش گرم.حالا شوهر من اول پایه نبود دید من دوس دارم همه چیو گذاشت کنار

واقعا یعنی خجالت نکشم ؟ مادوتا که واقعا دیوونه ایم ، من که نمی تونم اروم باشم صدای جیغ و دادامون تا هفتا محل رفته ، همم بهم می گن دختر زشته اروم باش ولی به خرجم نمی ره

می دونی جلوی بزرگ ترها بی احترامی تلقی می شه 

من شوهرم وقتی ازدواج کردیم اینجوری بود..اما انقد خانوادم با بی احترامی بهش گفتن دیگه تموم شد😢

تصمیم گرفتم طوری زندگی کنم که چندسال بعد وقتی تو آینه خودمو میبینم بگم آفرین دختر تو گل کاشتی.....خدایا شکرت دوستت دارم❤

فقط از یه چیزی که خیلی تو عقد خجالت کشیدم . تو عقد بودیم .من کارمند شوهرم بودم صبح باهاش میرفتم سرکار . مادرشوهر احمقم اومده بود خونه شوهرم شهرستان. احمق رفته بود تو اتاق وسایل و جابه جا کرده بود و فوضولی .تشکمون و جمع کرده بود بسته کاندوما زیرش بود برداشته بود گذاشته بود تو طاقچه . ظهر که اومدم دیدم خیلی خجالت کشیدم دیگه از اتاق بیرون نیومدم . شوهرمم مامانش و دعوا کرد که چرا رفتی تو اتاقمون دست وسایل زدی زشته دست به وسایل زن و شوهر میزنی

⬅️ اونایی که به طرف غرب رفتن غرب زده شدن، اونایی هم که به طرف شرق رفتن شرق زده شدن، ما هم که به طرف خدا رفتیم خدازده شدیم😂