2777
2789
عنوان

میشه تو یک ماه 10 کیلو وزن کم کرد؟

| مشاهده متن کامل بحث + 302 بازدید | 28 پست
یعنی غذا با طبع گرم باعث کاهش وزن میشه؟ چه خوب. من همیشه عاشق چیزای سرد بودم. مثلا تابستون تو سال آد ...

اره عزیزم چون معده گرم میشه ناخودآگاه اشتها پایین میادوسوخت وسازبدن بالامیره من طبعم خیلی سرده بایدببینی چه طبعی داری چون گرمی زیادهم خیلی مضره،منم همین طورعاشق دوغ وابغوره واب نارنجم😋

یه مساله دیگه احساس می کنم پوست صورتم خیلی صاف شده حالا نمی دونم ربطی به این تغییر عادت غذایی داره یانه اما می بینم پوستم شفاف ترشده

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
الان سالمی هیچ مشکلی برات پیش نیومد چند وقت از رژیمت گذشت قدو وزن قبل از رژیمت چند بود😉

آره عزیزم البته این ماجرا واسه دو سه سال پیش 

قدم167 بود وزنم 75

خداجونم شکرت       

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

رقص عالیه. دنبال کلاس زومبا هستم. به روحیاتم خیلی جوره. البته باشگاه ها فعلا تعطیلن😐

عالیه عزیزم منم زومبا میرم 

البته تا بعد از عید میتونی کلیپاشو دانلود کنی تمرین کنی 

انشاءلله بعد از عید بری باشگاه

خداجونم شکرت       
اره عزیزم چون معده گرم میشه ناخودآگاه اشتها پایین میادوسوخت وسازبدن بالامیره من طبعم خیلی سرده بایدب ...

چه خوب. شروع میکنم به خوردن چیزای گرم. چون تا الان این مورد را امتحان نکرده بودم

عالیه عزیزم منم زومبا میرم  البته تا بعد از عید میتونی کلیپاشو دانلود کنی تمرین کنی  انش ...

ممنونم عزیزم. باشه حتما دانلود میکنم و انجام میدم. ولی تو باشگاه هیجانش بیشتره و چربی سوزی هم بیشتر میشه. اگه مربیش هم خوب باشه که عالیه

چه خوب. شروع میکنم به خوردن چیزای گرم. چون تا الان این مورد را امتحان نکرده بودم

به امیدخدا،موفق باشی عزیزم🌹خیلی احتیاط کن ممکن طبع گرم داشته باشی ومواردی که گفتم خدایی نکرده مشکلی واستون پیش نیاره،راستی اگه سیاه دونه وعسل خواستی باهم استفاده کنی بعدازاینکه سیاه دونه کوبیدی سریع به عسل اضافه کن چون  اگر بلافاصله باعسل مخلوط نشه سمی میشه

سلامت وشادباشی🌹🌹

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
به امیدخدا،موفق باشی عزیزم🌹خیلی احتیاط کن ممکن طبع گرم داشته باشی ومواردی که گفتم خدایی نکرده مشکلی ...

ممنونم. چه جالب. چه خوب شد که گفتی. میشه نکوبیدش همینطوری خورد با عسل؟ 

ممنونم. چه جالب. چه خوب شد که گفتی. میشه نکوبیدش همینطوری خورد با عسل؟ 

اره میشه ولی من کوبیده شده استفاده کردم که ترکیبش میشه دوسین، تونت سرچ کن  خیلی مفیده سیاه دونه طبع گرم داره وعسل معتدل ترکیب هردوباهم باعث معتدل شدن طبع بدن میشه 

من یه بار اینکارو کردم، البته نه کیلو در یک ماه، فقط سوپ سبزیجات میخوردم، همون زمان، موقع درست کردن سوپ ،یه کوچولو دستم برید، یه قطره خون از انگشتم نمایان شد، خواستم بلند شم، فشارم افتاد ،غش کردم افتادم روی جاروبرقی که کنار بود، شکست. مامان دلش سوخت اون روز چیزی بهم نگفت. ولی هفته بعد تلافی کرد، حسابی دعوا نمود.😬

نميدونم كه چقدر ميشه كم كرد عزيزم اما دكتر من تهران دكتر  كرماني بود كه هميشه هم سرش خيلي شلوغ بود اما جديداً سايتش هم افتتاح شده از اونجا  يه رژيم خوب برات مينويسه من كه هميشه راضي بودم مادرمم پيش همون دكتر ميرن رژيم هاي مختلفي بنا به شرايط دارن ، كه اكثراً هم ورزش و هم رژيم غذايي داخلش هست 🧡

در من كسي به طور مداوم پريشان است:))