2777
2789
عنوان

میشه تو یک ماه 10 کیلو وزن کم کرد؟

302 بازدید | 28 پست

میخوام تو یک ماه 10 کیلو وزن کم کنم. میشه لطفا راه کارهایی که زود جواب میده را بهم بگین. ورزش، پیاده روی، رژیم، قرص، دمنوش.... 

کدوم بهتره؟ فقط راه کارهاتون بدون عارضه باشه لطفا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کارت یکم سخت میشه چون اضافه وزنت زیاد نیست روزی یکساعت ورزش کن قند وشیرینی وروغن رو کم کنبرنج هشت ...

آها مرسی. غیر از چای دارچین دیگه چی خوبه که سوخت و ساز بدن بالا بره؟ 

این روزامامانم  ازترس کرونا فقط غذا ودمنوش و.. باطبع گرم بهمون میده تویه هفته۳کیلووزن کم کردم😕باهمین روال ادامه بدم احتمالاتویک ماه ۱۰کیلوکم می کنم

هرروزسیاه دونه وعسل می خورم زنجبیل تواکثرغذاهامون استفاده می کنیم اصلافست فودو لبنیات استفاده نمی کنیم شیرینی  وقهوه ونسکافه حذف☹

ازخانه قدم به دنیای بیرون بگذارید درحالی که زنانگی هایتان پشت در جامانده است، تا انسانی در جمع حضور یافته باشد که اندیشه و گفتار و رفتار او مورد توجه و احترام قرار بگیرد نه جلوه‌های زیبای جسم و زنانگی‌ اش.(امام موسی صدر)
این روزامامانم  ازترس کرونا فقط غذا ودمنوش و.. باطبع گرم بهمون میده تویه هفته۳کیلووزن کم کردم😕 ...

یعنی غذا با طبع گرم باعث کاهش وزن میشه؟ چه خوب. من همیشه عاشق چیزای سرد بودم. مثلا تابستون تو سال آدم کلی آبلیمو و آبغوره میریزم بعدشم کلی دوغ میخورم. حالا ی خورده ترک کردم

عزیزم من یه بار در عرض 50 روز 12 کیلو کم کردم روزی دوساعت میرقصیدم البته یه کم سخته برنجو کم کردم شی ...

رقص عالیه. دنبال کلاس زومبا هستم. به روحیاتم خیلی جوره. البته باشگاه ها فعلا تعطیلن😐