2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بله کوچیکه

منم صبر کردم تا بزرگ شد. البته نه که از اول این نقشه رو داشته باشم. هر موقع خواستم جدا بشم به خاطر بچه که کوچک بود موندم ولی در عین حال سعی کردم دست تنها مستقل بارش بیارم و مودب. من هر روز امید وار بودم شوهرم خوب بشه ولی نشد و نهایتا اومدم دیگه. 

یه مورد دیگه هم این بود که به قوانین حقوقی کاملا نا آشنا بودم و هر موقع میخواستم برم شوهرم میگفت بچه را بهت نمیدم. نمیدونستم تا 7 سال میتونه پیش من باشه. دست آخر با خودم آوردمش ولی پدرش اومدو برد. بعد که آوردمش پیش خودم مدام به‌آن ی خانه ی مادربزرگش را می گرفت. 

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
اگر شغلی داشتم پسرما برمیداشتم و انتقالی برای شهر دیگه میگرفتم و میرفتم.کاش واقعا میشد.بدون حرف و نق ...

مهریه تو بذار اجرا خرج بچه رو هم پدرش موظفه بده. 

ای خدا بالاسری سیل زیر پا کن                                زینه خوب و میره لیش ز هم سوا کن🤷‍♀️
منم صبر کردم تا بزرگ شد. البته نه که از اول این نقشه رو داشته باشم. هر موقع خواستم جدا بشم به خاطر ب ...

حالا شما این کار رو کردی به هر دلیلی...

ولی کارتون اشتباه بوده...

میدونید بچه تو سنین ۷-۱۳سال اضطراب جدایی داره و اگر طلاق پدر و مادر توی این سنین اتفاق بیفته چه ضربه ی بدی به بچه میزنه که تا آخر عمر باهاشه؟!

لطفا دیگران رو به کار غلطی که خودتون انجام دادید تشویق نکنید...

بچه باید با مادرش بمونه وگرنه بدجور ضربه میخوره...

حالا شما این کار رو کردی به هر دلیلی... ولی کارتون اشتباه بوده... میدونید بچه تو سنین ۷-۱۳سال اضطر ...

بچه ی این خانم دو سالشه و میتونه با خودش بمونه

حالا شما این کار رو کردی به هر دلیلی... ولی کارتون اشتباه بوده... میدونید بچه تو سنین ۷-۱۳سال اضطر ...

خودمم نمیدونستم درسته یا اشتباه و به توصیه ی روانشناس این کار رو کردم. 

درسته ولی وقتی هفت سالگی بچه رو میگیره‌پدر مسءله ست.

میتونه حزانتش رو خودش قبول کنه

خب روانشناس باسوادی نبوده...

بالاخره از من و شما باسواد تر بوده. سالها درسش رو خونده