2789
عنوان

لطفا بیاید

290 بازدید | 55 پست

دکترم واسم دگزا نوشته ک چاق بشم. و سیپرو. البته بگم گفته ک دگزا 4نصف کنم و روز یک 4بخورم. خیلی میگن پف میار چرا دکتر نوشت پس؟ ولی دکتر سیپرو هر 12ساعت یکی نوشت. ب دکتر گفتم پف میار گفت ن بابا ولی بنظرم. انقد کم گفته بخورم واس این ک میل ب غذا داشته باشم. ن اینک پف بیارم. نظر شما چیه 

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

ت.روقران نخورچدکتریه ک بادگزاسیپرو گفته جاقشی توکپسپول چاقیم ک اطعطاری گرفتم پردگزاسیپرو سر یسال صفراموازسنگ زیادچربی برداشتن تمام عفونت بخاطرقرصا من رژیم دکترکرمانی میگرفتم عالی بود اینترنتی هفته ای یکو نیم دوکیلو ادم چاقشد بشرط ذعایت  همیشگی...سیپرو ام ک هرچی ابه جمع میکنه توبدمپن کبدو نابودمیکنخ توروخدانخور چقدربمنم گفتم گوش نکردم نتیجشو دیدم لاغرباشی عوضش سلامتی دوسداذی چاق بشی ی عمر تنت ناسالم

رنگ ولایتhaircolorist
46قدم 160

عزیزم فکر نکنم پف بیاری و اشتهاتو زیاد میکنه که غذا بخوری و چاق شی فقط حواست باشه شکم نیاری و سوخت و ساز داشته باشی 

حتما در کنارش ورزش کن که تبدیل به عضله بشه نه چربی

♥ارام ارام آتش به دلم زدی بنشین که خوش آمدی زیبای من♥

تو یه تاپیک دیگ یه خانمی دوسال مصرف میکرد همین دیروز تاپیک زده بود انقدددددددد پشیمون بود حد نداشت. بچه ها میگفتن بسمارن و درمانشون دگزاست ولی نمیزنن میگفتن تک با چ عقلی مصرف کردی

میگف شمیدم دگزا سیستم ایمنی بدن رو پایین میاره بخاطر ک ر و ن ا نگران

سیپزو هم اتفاقا میخورد

🌸ممنون میشم اگر برای شادی روح مامان بابام صلوات بفرستید🌸

میگن افرادی که دگزا مصرف میکنن، ممکنه ویروس  بیشتر تاثیر بزاره روشون

بِسْمِ اللَّهِ الرَّحْمَنِ الرَّحِيمِ                                       إِنَّا أَعْطَيْنَاكَ الْكَوْثَرَ﴿۱﴾                                         فَصَلِّ لِرَبِّكَ وَانْحَرْ﴿۲﴾  إِنَّ شَانِئَكَ هُوَ الْأَبْتَرُ﴿۳﴾