2777
2789
عنوان

لطفا بیاید

| مشاهده متن کامل بحث + 295 بازدید | 55 پست
من با این روش و سیستم غذایی پنج کیلو اضافه کردم و برنامه غذایی برا خودم نوشتم توام امتحان نتیجه میگی ...

نوشیدنی ها را با دقت بیشتری انتخاب کنید:

سعی کنید کوکی ها،نوشابه و نوشیدنی های دیگر که ارزش غذایی کمی دارند را با نوشیدنی ها یا شیرینی های سالم با شیر و میوه های یخ زده عوض کنید.قبل ار هر وعده غذایی از نوشیدنی های انرژی زا استفاده کنید ،زیرا باعث افزایش اشتها میشود. برای افراد دیگر نوشیدنی ها 30 دقیقه قبل از خوردن غذا تجویز میشود.

غذا های غنی از مواد مغذی که در ادامه مقاله آوردهایم میتوانند به فرد کمک کند تا با خیال راحت و به طور موثر وزن اضافه کند:

قرص ویتامین فارماتون. زینک. مولتی ویتامین نوشته. دوتا آمپول. ویتامین‌ b1. B2. B12 نوشته 

خب یهو پریناتال بخور دقیقا همه اینا رو داره. تازه کلسیم و چیزای دیگه هم داره. به جای دویست تا قرص یه دونه بخور

چه چفیه ها که خونی شد تا چادرم خاکی نشود...

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

نوشیدنی ها را با دقت بیشتری انتخاب کنید: سعی کنید کوکی ها، نوشابه و نوشیدنی های دیگر که ارزش غ ...

1.شیر:

شیر ترکیبی از چربی ، کربو هیدرات و پروتئین ها میباشد.همچنین یک منبع عالی از ویتامین ها و مواد معدنی مانند کلسیم است.

چاق شدن سالم و سریع

2.شیک یا کوکتل پروتئین:

شیک پروتئین میتواند به فرد کمک کند تا علاوه بر اضافه کردن وزن، عضلات خود را نیز بسازید.

3. برنج:

یک فنجان برنج حدود 200 کالری دارد و همچنین یک منبع خوب از کربو هیدرات ها میباشد که به افزایش وزن کمک میکند.بسیاری از مردم پروتئین و سبزیجات را در کنار برنج به وعده های غذایی خود اضافه میکنند.

4. گوشت قرمز:

مطالعات نشان داده است که مصرف محدودی از گوشت قرمز به اضافه کردن وزن و ساختن عضلات کمک میکند.

5.آجیل ها و کره بادام زمینی:

مصرف آجیل به طور مرتب میتواند به فرد کمک کند تا با خیال راحت وزن اضافه کند. آجیل ها یک میان وعده بزرگ هستند که میتوان آن را به بسیاری از وعده های غذایی از جمله سالاد نیز اضافه کرد. آجیل خشک و خام هر دو دارای مزایای فوق العاده برای سلامتی هستند.

به جای دگزا یا سیپیرو

ویتامین مصرق کن

نوروبین بزن ویتامین دی استفاده کن و ای و امگا سه و قرص آهنگ و زینک

ویتامین بزن عشقم  

من فقط در تلاشم از کسی که دیروز بودم بهتر باشم    من به خودم قول دادم که فیلم های خوب ببنیم کتاب های خوب بخونم و ورزش کنم و غذاهای خوشمزه یادبگیرم و برای بهبود روابط باهمسری تلاش کنم  ونتایجش رو تو وبلاگ شخصی ام ویا صفحه ی نی نی سایت ثبت کنم،به رشته های روانشناسی و علوم سیاسی والهیات و تاریخ علاقه دارم و یکی از هدف گذاری هام گرفتن مدرک تواین چندتا تا رشته است.  آرزو و ثبت اهداف برای هیچ کسی عیب نیست حتی شما دوست عزیز،پس شماهم ازهمین لحظه برای رسیدن به آرزوهاتون تلاش کردن رو شروع کنید،نی نی سایت واقعا اعتیاد میاره اگه منو زیاد تواین سایت دیدید تیکه و کنایه راجب اهدافم آزاده،واقعا بایدمدیرتش کرد جمعه ها تایپیک نتایجم رو میذارم ولی اگه یه تایپیک خوب داشتید و یا دیدید منم تگ کنید،
1.شیر: شیر ترکیبی از چربی ، کربو هیدرات و پروتئین ها میباشد.همچنین یک منبع عالی از ویتامین ها و م ...

6. نان غلات کامل:

این نان حاوی کربو هیدرات های پیچیده ای است که میتواند افزایش وزن را بیشتر کند. بعضی از آنها نیز حاوی دانه های میباشند که مزایای بیشتری را فراهم میکند.

7.سایر نشاسته ها:

نشاسته ها به غذاهای که در بالا ذکر شد کمک میکنند تا بتوانند باعث رشد عضلانی و افزایش وزن شوند.آنها مقدار وعده های غذایی و تعداد کالری مصرفی را افزایش میدهند.

سایر غذا های غنی از عبارتند از :

1. سیب زمینی
  2. ذرت
  3. کوئنو
  4. گندم
  5. لوبیا
  6. جو
  7. حبوبات
  8. سبزیجاتی با ریشه زمستانی
  9. پاستا
  10. غلات
  11. و غیره..

نشاسته علاوه بر اضافه کردن کالری انرژی را به شکل گلوکز فراهم میکند. گلوکز در بدن به عنوان گلیکوژن ذخیره میشود که تحقیقات نشان میدهد، گلیکوژن میتواند عملکرد و انرژی را در طول ورزش بهبود ببخشد.

6. نان غلات کامل: این نان حاوی کربو هیدرات های پیچیده ای است که میتواند افزایش وزن را بیشتر کند. ...

9. ماهی سالمون:

6 انس ماهی سالمون حدود 240 کالری میباشد و همچنین دارای چربی های سالم است که این کاهی برای افرادی که مایل به افزایش وزن هستند انتخاب خوبی میباشد. همچنین حاوی مواد مغذی بسیاری از جمله امگا3 و پروتئین است.

10 میوه های خشک شده:

میوه های خشک شده سرشار از مواد مغذی و کالری های هستند که حدود یک چهارم فنجان از آنها 130 کالری دارد.بسیاری از افراد تمایل دارندکه آناناس ،گیلاس یا سیب را به صورت خشک شده مصرف کنند.میوه های خشک به طور گسترده ای در دسترس هستند و یا هر فردی میتواند میوه تازه را در خانه خشک کند.

خوش بحالت 

چرا نمیتونی غذا بخوری؟!

من فقط در تلاشم از کسی که دیروز بودم بهتر باشم    من به خودم قول دادم که فیلم های خوب ببنیم کتاب های خوب بخونم و ورزش کنم و غذاهای خوشمزه یادبگیرم و برای بهبود روابط باهمسری تلاش کنم  ونتایجش رو تو وبلاگ شخصی ام ویا صفحه ی نی نی سایت ثبت کنم،به رشته های روانشناسی و علوم سیاسی والهیات و تاریخ علاقه دارم و یکی از هدف گذاری هام گرفتن مدرک تواین چندتا تا رشته است.  آرزو و ثبت اهداف برای هیچ کسی عیب نیست حتی شما دوست عزیز،پس شماهم ازهمین لحظه برای رسیدن به آرزوهاتون تلاش کردن رو شروع کنید،نی نی سایت واقعا اعتیاد میاره اگه منو زیاد تواین سایت دیدید تیکه و کنایه راجب اهدافم آزاده،واقعا بایدمدیرتش کرد جمعه ها تایپیک نتایجم رو میذارم ولی اگه یه تایپیک خوب داشتید و یا دیدید منم تگ کنید،
همشونو دارم میگم برم ی دکتر بهتر 

باداشتن که مشکل شما حل نمیشه

باید همه رو بایه برنامه ی مشخص و مدون بخوری  

9. ماهی سالمون: 6 انس ماهی سالمون حدود 240 کالری میباشد و همچنین دارای چربی های سالم است که ا ...

12.شکلات تلخ:

شکلات تلخ یک ماده با چربی و کالری بالا می باشد. همچنین حاوی آنتی اکسیدان نیز می باشد.فردی که می خواهد وزن اضافه کند، باید شکلاتی را انتخاب کند که حاوی حداقل 70% کاکائو باشد.

13.تخم مرغ:

ها منبع خوبی از پروتئین ، چربی سالم و سایر مواد مغذی می باشند. که اکثر مواد مغذی آن در زرده قرار دارند.

14.چربی ها و روغن ها:

روغن ها، مانند آ«هاای که از زیتون و آووکادو استخراج می شوند، کالری و چربی های غیر اشباع را به مصرف می رسانند. یک قاشق غذاخوری روغن زیتون حاوی 120 کالری است.

نمیتونم حس سیری دارم 

ناراحت نشو

ولی باروان درمان صحبت کن اگه واقعا دوستداری مشکلت حل بشه

به چیزهای خوشمزه فکرکن

مثلابرواینستااکانت های مستر تستر هارو دنبال کن    

12.شکلات تلخ: شکلات تلخ یک ماده با چربی و کالری بالا می باشد. همچنین حاوی آنتی اکسیدان نیز می باش ...

15.پنیر:

پنیر، منبع خوبی از چربی، پروتئین ، کلسیم و کالری است ؛ فردی که بدنبال افزایش وزن می باشد، باید پنیرهای چرب را انتخاب کند.

16.ماست:

ماست می تواند پروتئین و مواد مغذی را فراهم کند. تا حد امکان از های کم چرب بدون قند استفاده کنید.

17.:

پاستا می تواند با یک کالری متراکم و کربوهیدراتی، باعث افزایش وزن سالم شود ، از پاستاهای سفید و تهیه شده با دانه های کامل اجتناب کنید.

.