hastirrrrrr مدیر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1496 عنوان عشق | مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 44 پست آدما از کی اینقد بد شدن که میبینی هی طرف نشونه میده و نخ میده بعدش یهو میبینی دوست دختر داره 😐😐😐مگه بازی با دل آدما الکیه چرا اینقد همه چی راحت شده لعنت به عشق 1398/11/29 | 13:22 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
hastirrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1496 خیلی بد شدن حتی عاشقن بازم نخ به بقیه میدن 😓 واقعا زشته اینکارا ، من نمیدونم کی مردامون اینج ... واقعا خیلی بده شده دنیا خیلی دلم شکسته خسته شدم اینقد گریه کردم
melikaa عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 4738 منم همش به خودم فش میدم به خاطر اون یه مدته عین افسرده هام نماز حاجت خوندم میخوام چهل روز هم زیارت ع ... غصه نخور عزیزم جلو ضرر از هرجا گرفته شه منفعته خدا خیلی دوست داشته ک زود بهت ذات واقعیه اون طرفو نشون داده گلم😔♥️
سیاهچشم عضویت: 1398/10/21 تعداد پست: 5952 اره واقعا خدا همشونو لعنت کنه،زنه هم خودش متاهلع😏 موندم شوهرا اینا مشکل دارن کلا مرد نیستن که زناشون ولن یا ودود ...
hastirrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1496 غصه نخور عزیزم جلو ضرر از هرجا گرفته شه منفعته خدا خیلی دوست داشته ک زود بهت ذات واقعیه اون طرفو نشو ... فقط میدونی از چی مسیوزم من قبلش هم دوسش داشتم بعدش اون شروع کرد پست فرستادن با اینکارا خیلی امیدوار شدم و آسیب دیدم
دکترمریم عضویت: 1398/10/16 تعداد پست: 11656 واقعا خیلی بده شده دنیا خیلی دلم شکسته خسته شدم اینقد گریه کردم گریه نکن ، اصلا تنها نیستی ، تقریبا برا بیشتریا اتفاق افتاده ☹️ من تعجب میکنم بیشترشون خونواده های خوبیم دارن و خوب تربیت شدن نمیدونم از کجا یاد میگیرن؟! من اگه یه زمانی پسر داشته باشم روزی ۱۰ بار بهش میگم مراقب دل ادما باش!😞
hastirrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1496 گریه نکن ، اصلا تنها نیستی ، تقریبا برا بیشتریا اتفاق افتاده ☹️ من تعجب میکنم بیشترشون خونواده های خ ... واقعا دل شکستن خیلی بده 😭😭😭هنوز دلم اتیش میگیره انگار
melikaa عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 4738 موندم شوهرا اینا مشکل دارن کلا مرد نیستن که زناشون ولن چی بگم والا خاهر احتمالا اون شوهر از زنش کصافت تره،وگرنه شوهری ک زنش تا ساعت یک تو مهمونایه مختلط بگرده اسمش مرد نیس اون فقط نره
melikaa عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 4738 فقط میدونی از چی مسیوزم من قبلش هم دوسش داشتم بعدش اون شروع کرد پست فرستادن با اینکارا خیلی امیدوار ... درکت میکنم عزیزم میفهممت ولی خاست خدا برا ما این بوده،با غصه خوردن چیزی درس نمیشه فداتشم
hastirrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1496 درکت میکنم عزیزم میفهممت ولی خاست خدا برا ما این بوده،با غصه خوردن چیزی درس نمیشه فداتشم من فقط از خدا یه عشق پاک خواسته بودم به نظرت خواسته زیادیه 😭😭😭
melikaa عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 4738 من فقط از خدا یه عشق پاک خواسته بودم به نظرت خواسته زیادیه 😭😭😭 خاسته ی زیادی نیس،ولی تو هنوز فرصتشو داری عزیزم ناشکری نکن
hastirrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1496 خاسته ی زیادی نیس،ولی تو هنوز فرصتشو داری عزیزم ناشکری نکن خب اخه من چه جوری هر روز باهاش روبه رو شم کاش نمیدیدمش هر روز
melikaa عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 4738 خب اخه من چه جوری هر روز باهاش روبه رو شم کاش نمیدیدمش هر روز عادت میکنی هیچ دردی همیشگی نیس مطمئن باش
hastirrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1496 عادت میکنی هیچ دردی همیشگی نیس مطمئن باش روز آخر دانشگاه دق میکنم از فکر اینکه دیکه نمیبینمش کارم بیست و چهار ساعت شده چک کردن پروفایلش معذرت میخوام عزیزم تو رو هم ناراحت کردم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹
melikaa عضویت: 1397/11/25 تعداد پست: 4738 روز آخر دانشگاه دق میکنم از فکر اینکه دیکه نمیبینمش کارم بیست و چهار ساعت شده چک کردن پروفایلش معذرت ... عزیزم زن خیلی قویه خیلی ببین منم فک میکردم اگه ی روزی ی چی از شوهرم ببینم حتما میمیرم ولی نمردم ک هیچ پوستمم کلفت ترشده
hastirrrrrr مدیر استارتر عضویت: 1398/01/16 تعداد پست: 1496 عزیزم زن خیلی قویه خیلی ببین منم فک میکردم اگه ی روزی ی چی از شوهرم ببینم حتما میمیرم ولی نمردم ک هی ... خدا به هممون کمک کنه ایشالا 😢😭