2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 44 پست
اکثرِ مردا و پسرا اینجوری شد دیگه... احساس میکنن اورژانسن یا کمیته امداد،که دوست دارن الکی به همه کم ...

همش دروغه آدمی ک خیانت میکنه همیشه ی جواب دروغ تو آستینش داره

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، امروز یه سر به توپ تخفیف دیجی‌کالا بزنین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی گذاشته، هم یه کد ۵۰۰ هزار تومانی داره.

کد: TT554

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

واقعا تف یه بار ب شوهرم گفتم چجوری دلت میاد ب بقیه هم پیام ب اصطلاح عاشقانه واینا بدی،من حتی چشمم ب ...

این دوست داشتن نیست عزیزم هوسه خدا لعنت کنه همشونو

" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژه‌های پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
یه بار فک کردم ب جداشدن ولی دیدم شرایط جدایی ندارم ی نمونش بچه دوسالمه اونکه گناهی نداره

اخ اخ چه بد...بچه که باشه نمیشه 

بنطرم کمتر بهش فک کن پول خرج کن خوش بگذرون 

مردا یکم پول دار شن هار میشن بدار عین سگ جون بکنن زیرفشار قرص قسط

یا  ودود ...
نمیدونم خدا میدونه ولی میدونم امتحان جالبی نیس ضرربه هیچکس نمیرسه الا خودت وگرنه اونی ک خیانت کرده ک ...

البته ما دوست نبودیم در شرفش بودیم ولی وقتی با دوستش دیدمش انگار اتیشم زدن 😭

اخ اخ چه بد...بچه که باشه نمیشه  بنطرم کمتر بهش فک کن پول خرج کن خوش بگذرون  مردا یکم پو ...

اونکه صددرصد ولی ذات خراب خرابه عزیزم چ بی پول چ پولدار،دارم همینکارو میکنم ب خودمو بچم فک میکنم احساس میکنم حالم بهتره ازقبل 

البته ما دوست نبودیم در شرفش بودیم ولی وقتی با دوستش دیدمش انگار اتیشم زدن 😭

بمیرم برات خیلی سخته خیلی،خوب شد ک زود فهمیدی چجور ادمیه،امیدوارم بهترینا نصیبت بشه😍💋🥰♥️

بمیرم برات خیلی سخته خیلی،خوب شد ک زود فهمیدی چجور ادمیه،امیدوارم بهترینا نصیبت بشه😍💋🥰♥️

خدا نکنه عزیزم.   اره واقعا ولی هنوزم من احمق دوسش دارم خیلی اعصابم داغونه 

مرسی گلم ایشالا واسه تو هم بهترینا پیش بیاد 

اونکه صددرصد ولی ذات خراب خرابه عزیزم چ بی پول چ پولدار،دارم همینکارو میکنم ب خودمو بچم فک میکنم احس ...

اون که اره ‌....مردشور این زنای خراب ببرن که ازبس هستن مردا هم عوضی تر از اونا

یا  ودود ...
منم باوجود اینکه چن دفعه مچشو گرفتم ولی هنوز دوسش دارم خدا لعنتم کنه😖

منم همش به خودم فش میدم به خاطر اون یه مدته عین افسرده هام نماز حاجت خوندم میخوام چهل روز هم زیارت عاشورا بخونم فقط ازش کمک میخوام خسته شدم