آدما از کی اینقد بد شدن که میبینی هی طرف نشونه میده و نخ میده بعدش یهو میبینی دوست دختر داره 😐😐😐مگه بازی با دل آدما الکیه چرا اینقد همه چی راحت شده لعنت به عشق
" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژههای پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
ن عزیزم مد نشده ذات ادمایه کثیف کثیف تر شده مث شوهرمن،وگرنه چرا براماها مد نیس؟؟؟
درسته تف تو ذات ادمای خیانت کار
" مثلا با ذوق براش حرف بزنی و هی حرف بزنی و اوج بگیری بد ببینی چشایع نازش خمارع و پلک نمیزنه ! هی دستاتو تکون بدی و یهو دستاتو بگیره و بکشونتت تو بغلش و موهاتو بزنه کنارتو آروم تو گوشت زمزمه کنه : آخه تو چقد قشنگی دلبر همونجا همون لحظه باید براش مرد🙈♥️💍من بهتون میگم تعداد مژههای پایین سمت چپش ۵۸ تاست، بعد شما میپرسی عاشقشی؟؟
اکثرِ مردا و پسرا اینجوری شد دیگه... احساس میکنن اورژانسن یا کمیته امداد،که دوست دارن الکی به همه کمک کنن!!😒 والا نامزد دوستم بود،دوستم بهش گفت چرا با این دختره در ارتباطی ،گفت: حالش بد بود،میخواستم کمکش کنم! آخه به تو چه ربطی داره که میخوای کمکش کنییی😑
واقعا تف یه بار ب شوهرم گفتم چجوری دلت میاد ب بقیه هم پیام ب اصطلاح عاشقانه واینا بدی،من حتی چشمم ب کسی هم میخوره چندشم میشه،من همیشه فک میکردم وقتی یه نفرو تو دنیا دوس داشته باشی دیگه نمیتونی کس دیگه ای روهم دوس داشته باشی ولی شوهرم بهم ثابت کرد ن تنها یکی بلکه چن نفرو هم میشه باهم دوس داشت