2777
2789
عنوان

عشق

| مشاهده متن کامل بحث + 335 بازدید | 44 پست
خیلی بد شدن  حتی عاشقن بازم نخ به بقیه میدن 😓 واقعا زشته اینکارا ، من نمیدونم کی مردامون اینج ...

واقعا خیلی بده شده دنیا خیلی دلم شکسته خسته شدم اینقد گریه کردم 

منم همش به خودم فش میدم به خاطر اون یه مدته عین افسرده هام نماز حاجت خوندم میخوام چهل روز هم زیارت ع ...

غصه نخور عزیزم جلو ضرر از هرجا گرفته شه منفعته خدا خیلی دوست داشته ک زود بهت ذات واقعیه اون طرفو نشون داده گلم😔♥️

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

غصه نخور عزیزم جلو ضرر از هرجا گرفته شه منفعته خدا خیلی دوست داشته ک زود بهت ذات واقعیه اون طرفو نشو ...

فقط میدونی از چی مسیوزم من قبلش هم دوسش داشتم بعدش اون شروع کرد پست فرستادن با اینکارا خیلی امیدوار شدم و آسیب دیدم 

واقعا خیلی بده شده دنیا خیلی دلم شکسته خسته شدم اینقد گریه کردم 

گریه نکن ، اصلا تنها نیستی ، تقریبا برا بیشتریا اتفاق افتاده ☹️ من تعجب میکنم بیشترشون خونواده های خوبیم دارن و خوب تربیت شدن نمیدونم از کجا یاد میگیرن؟! 

من اگه یه زمانی پسر داشته باشم روزی ۱۰ بار بهش میگم مراقب دل ادما باش!😞

گریه نکن ، اصلا تنها نیستی ، تقریبا برا بیشتریا اتفاق افتاده ☹️ من تعجب میکنم بیشترشون خونواده های خ ...

واقعا دل شکستن خیلی بده 😭😭😭هنوز دلم اتیش میگیره انگار 

موندم شوهرا اینا مشکل دارن کلا مرد نیستن که زناشون ولن

چی بگم والا خاهر احتمالا اون شوهر از زنش کصافت تره،وگرنه شوهری ک زنش تا ساعت یک تو مهمونایه مختلط بگرده اسمش مرد نیس اون فقط نره

فقط میدونی از چی مسیوزم من قبلش هم دوسش داشتم بعدش اون شروع کرد پست فرستادن با اینکارا خیلی امیدوار ...

درکت میکنم عزیزم میفهممت ولی خاست خدا برا ما این بوده،با غصه خوردن چیزی درس نمیشه فداتشم

عادت میکنی هیچ دردی همیشگی نیس مطمئن باش

روز آخر دانشگاه دق میکنم از فکر اینکه دیکه نمیبینمش کارم بیست و چهار ساعت شده چک کردن پروفایلش معذرت میخوام عزیزم تو رو هم ناراحت کردم 🙏🏻🙏🏻🙏🏻🌹🌹🌹

روز آخر دانشگاه دق میکنم از فکر اینکه دیکه نمیبینمش کارم بیست و چهار ساعت شده چک کردن پروفایلش معذرت ...

عزیزم زن خیلی قویه خیلی ببین منم فک میکردم اگه ی روزی ی چی از شوهرم ببینم حتما میمیرم ولی نمردم ک هیچ پوستمم کلفت ترشده