2777
2789
عنوان

هفته سی و هشت بارداری کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 43 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ممنونم عزیزم دعا کن دیگه از دست درد شبا خواب ندارم 

انشا... عزیزم ک زوتر راحت شی و ی زایمان خیلی راحتی داشته باشی... درکت میکنم خودم تو37هفتم واقعا از دردا ونفس تنگی کلافه شدم ب دکترم گفتم دیگ داغون شدم گف 38هفته معاینت میکنم تا دردات شروشه و زوتر زایمان کنی

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
همون چهل و یک هفته و چن روز بود

اهان ببخشید انقد سوال پرسیدم خواستم بدونم بعد معاینه دردا شرو میشه یا نه اخه دکترم گف 38تموم کردی معایتنت میکنم ک زوتر زایمان کنی

اهان ببخشید انقد سوال پرسیدم خواستم بدونم بعد معاینه دردا شرو میشه یا نه اخه دکترم گف 38تموم کردی مع ...

اشکال نداره عزیزم اگع بتونم کمک کنم خوشحال میشم

معاینه کمک میکنه به باز شدن دهانه رحم چون تحریک میکنه دهانه رحمرو

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
اشکال نداره عزیزم اگع بتونم کمک کنم خوشحال میشم معاینه کمک میکنه به باز شدن دهانه رحم چون تحریک میک ...

من الان یکم خیس شدم ترشحم ب زردی میزد رو دستمال ک کشیدم قهوه ای خیلی کم این یعنی چی

من لگنام خیلی درد میکنه فقط بعدش یعنی هنوز بچه سرش تو لگن نیومده؟

بعد معاینه کمی اذیت میشه آدم

ولی کم کم میاد دیگه بعد سی و هشت هفته بچه خودشو برای زایمان آماده میکنه

اگه بیاد خودتم حس میکنی انگار همش جیش داری و فشار به واژن دقت کنی میفهمی

اشکال نداره عزیزم اگع بتونم کمک کنم خوشحال میشم معاینه کمک میکنه به باز شدن دهانه رحم چون تحریک میک ...

چه خوب امیدوارم منم بعد معاینه زودتر زایمان کنم ممنون عزیزدلم انشا.. خدا نی نیتو حفظ کنه و اینده خیلی خیلی درخشانی داشته باشه

من الان یکم خیس شدم ترشحم ب زردی میزد رو دستمال ک کشیدم قهوه ای خیلی کم این یعنی چی

عزیزم بعد از اولین معاینه می لک دیدم ولی ادامه دار نبود بعد دوروز با درد از خاب بیدار شدم تقریبا سه ساعت بعد درد رفتم دستشویی خونریزی کرده بودم بعدشم که دردام شدید تر شد رفتم بیمارستان

شما چند روزه معاینه شدی