2777
2789
عنوان

هفته سی و هشت بارداری کمککک

| مشاهده متن کامل بحث + 218 بازدید | 43 پست
چه خوب امیدوارم منم بعد معاینه زودتر زایمان کنم ممنون عزیزدلم انشا.. خدا نی نیتو حفظ کنه و اینده خیل ...

قوربونت گلم

انشاالله شماهم بسلامتی زایمان کنی

میشه موقع زایمان برا حل شدن مشکلات بچه های نی نی سایت دعا کنی

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

قوربونت گلم انشاالله شماهم بسلامتی زایمان کنی میشه موقع زایمان برا حل شدن مشکلات بچه های نی نی سای ...

ممنون عزیزم اره حتما اینکارو میکنم تو ذهنم بود امیدوارم خدا ازم قبول کنه

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
میگن بخاطر رفتن سر بچه به طرف لگنه فک کنم برا شمام رفته تو لگن

دکتر چنین حرفی نزد ک رفته فقط گفت نوار قلب بچه و دهانه رحمت ک دو سانته و نوار قلبم میگه دردات دارن شروع میشن میخاست بستریم کنه ک گفتم برم خونه دردام زیاد شد برمیگردم

دکتر چنین حرفی نزد ک رفته فقط گفت نوار قلب بچه و دهانه رحمت ک دو سانته و نوار قلبم میگه دردات دارن ش ...

معمولا بچه هفته های اخر میره سمت لگن واسه همین حس سبکی به ادم دست میده.. حواست باشه تایم بگیر دردات شروشد هر 5دیقه شد برو بیمارستان یکی از اشناهامون هر 5دیقه شد درداش رف بیمارستان 5سانت باز بود.. کار خوبی کردی زود بستری نشدی

متاسفانه خیلی تنهام برام دعا کن

از امضات خیلی دلم گرف انگار کامل رفتم تو حسش... فداتبشم تنهایی باوجود اینکه کسی کنارته خیلی سخته ایکاش ببخشیش... حتما سر زایمانم بیادت هستم الان مینویسم

از امضات خیلی دلم گرف انگار کامل رفتم تو حسش... فداتبشم تنهایی باوجود اینکه کسی کنارته خیلی سخته ایک ...

ای کاش میشد درکم میکرد چیز زیادی ازش نخاستم فقط درک

امیدم به دعا های شماست

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷
ای کاش میشد درکم میکرد چیز زیادی ازش نخاستم فقط درک امیدم به دعا های شماست

انشا... ک به زودیه زود متوجه کارش بشه و عوض شه و به ارامش برسی

حتما سر زایمانم بیادت هستم،💓