2777
2789
عنوان

هفته سی و هشت بارداری کمککک

218 بازدید | 43 پست

سلام من هفته ۳۸و س روز هستم امروز رفتم بیمارستان معاینه شدم نزدیک دو سانت باز شده بود رحمم و نوار قلب گرفتن ک گفت دکتر داره دردات کم کم شروع میشه درد داشتم ظهری اما کم شده یکم کی دردای اصلیم شروع میشه با این دو سانتی ک باز شدم چکار کنم زودتر خلاص شم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از پله بالا پایین کن پیاده روی برو البته تنها نه با همسرت... چجوری دوسانت باز شد با معاینه یا پیاده ...

ن زیاد هم پیاده روی نداشتم اول ک معاینه کرد گفت یک سانتو نیم ماما بود بعد خود دکتر اومد گفت دو سانته 

خوش به حالت کی میشه منم به موقع تو برسم، انشالله به سلامت زایمان کنی 

منم مث شما میگفتم حسرت میخوردم تا 35و36خیلی زود میگذره لعنتی ازین ببعدش اصلا نمیگذره واقعا کلافه کنندس😫😫😫

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
ن زیاد هم پیاده روی نداشتم اول ک معاینه کرد گفت یک سانتو نیم ماما بود بعد خود دکتر اومد گفت دو سانته ...

اهان انشا.. بسلامتی زایمان کنی و ی نی نی تپل بغل بگیری

به خودم آمدم انگار تویی..... درمن بود🤗
ببخشید قبلش معاینه شده بودی؟ با معاینه دردات شرو نشده بود؟ 

اره دوبار معاینه شدم

دفعه اول فقط کمی هونریزی کردم که طبیعی بود دوروز بعدش دوباره معاینه شدم البته دردام قبل معاینه شروع شده بودن پمج ساعت بعد از شروع شدن دردام رفتم بیمارستان ۷سانت بودم

❤️خدایا پناهم باش ❤دوسداشتی یه صلوات واسه مشکلم بخون رفیق دمت گرم🌷