کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
چقدربده خدا😔😔😔 ای کاش میفهمیدن چه حالی میشیم وقتی اینجوری حرف میزنن
من خودم هیچی نمیگم به اینا وقتی حرفی میزنن دلم میشکنه ولی مامانم جوابشونو میده بهش گفت لیاقت به زاییدن نیس به اینه که بچه ای که خودت نمیتونی یه ناخنش رو درست کنی و هدیه خداست رو جوری تربیت کنی که پسفردا یه بیشعور تر از خودت تحویل جامعه ندی
یک سالع قهره باهامون سر اینکه خاله دلمو شکست 😣😣😣
کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن
به اون نمیگن دوست.میگن دشمن حسود.چرته حرفش.پس مواد فروشایی که بچه دارن لیاقت دارن؟قانون طبیعت رو به ...
عزیزم من اصلا به هیچکس هیچی نگفتم،حتی مامانم خبرنداره که دکتررفتم،اما آدم فضول حرف میسازه دیگه،برمیگرده میگه تاالان که بچه نیاوردی یعنی لیاقت نداشتی،خدابه هرکسی بچه نمیده
عزیزم تنها راهش تو دهنی هست که باید بزنی تا ادب بشن..نجابت بیش از حد به ضرر خودته
مامانم جوابشو داد
من خودم گفتم جواب نمیدم ببینم خدا کی صبرش تموم میشه و دعامو مستجاب میکنه 😭😭😭😭
ب هر حال تو دنیا اومدن ی بچه هر دو طرف مسئول هستن یکی کمتر یکی بیشتر هرکی هرکار کنه جوابشو می ...
من حرف شما رو قبول دارم
این تیتر رو در گوگل بزنین
ماهانه شانزده کودک سر راهی در استان اصفهان
این فقط اصفهان هست، بخوانین خبر نامه اش رو میگه اکثرا نامشروع هستن، بابای این بچه ها کیه؟ خارج از مردان جامعه ماست؟ اینا الزاما فرزند آدمایی نیستن که توان مالی ندارن، گاهی بچه آدم هایی هستن که مسئولیت پذیری و تعهد حالیشون نمیشه، آیا یک زن تنها می توونه شناسنامه بگیره؟