2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نه اصلا اینجوری نیست خواهری.کی همچین حرفی زده؟ اصلا از این فکرا نکن.🌹إن شاء اللّه به خق حضرت زهرا خیلی زود دامنت سبز میشه.مدتی نشده ، به این حرفا توجه نکن

کسانی که قالی میبافند یک نگاه به نقشه دارند و یک نگاه به قالی ؛ ما نیز باید چشم به قرآن داشته باشیم و بر اساس آن تار و پود زندگی خود را ببافیم.این است که قرآن در آیه ۱۲ سوره مبارکه مریم میفرماید «خذ الکتاب» یعنی کتاب را بگیر ؛ یعنی بی نقشه نباش 🌹 جوری زندگی کن که خدا لایکت کنه ، نه بنده خدا 👌

گلم از این دید بخوای نگاه کنی، کسی که ازدواج هم نکرده از دو لیاقت محروم بوده

هم همسر شدن....

هم مادر بودن....

از این دید نگاه نکن زجر می کشی..... زجر اوره....

ایشالا خدا بهت بچه های سالم و سلامت بده 

نه بابا این چه حرفیه.....به منم زیاد حرفای مفت میزدن..ولی بچه دار شدم...ربطی نداره عزیزم..

حتی برای نامزدی داداشم مادر دختره ناراحت شده بود که من رفتم تو جشنشون.‌چون بچه نداشتم😐😐😐

درست میشه دایی  

بعضیا یادشون میره  داشته هاشون ب واسطه  عنایت و لطف و رحمت خداست  نه  لیاقت خودشون !!!!!

ماه هاست دنیا دارد ضدعفونی می شود                                                       گویی مهمان ویژه ای  در راه است ....

دوستتون بسیار بی شعور هست متاسفانه..اصلا همچین چیزی نیست.خدا هرکس رو یکجوری امتحان میکنه و البته اینو بدون خدا هیچوقت هیچ بنده ای رو آرزو بدل نمیذاره.. انشاالله خدا زودتر حاجت دل شمارو هم میده غصه نخور