2777
2789
امروز دوستم برگشت بهم گفت عزیزم خدابه هرکسی که بچه نمیده،بچه دارشدن لیاقت میخواد...خیلی توفکرشم

والا به منم که تا ۳۵ سالگی مجرد موندم میگن...

همسر شدن لیاقت می خواد 

مادر بودن لیاقت می خواد

خدا نصیب هر کسی نمی کنه و..... انگار به طور ویژه خدا خلقشون کرده و بقیه ....

یه گوش در یه گوش دروازه واسه شنیدن حرفای همین مریض های روانیه....

😔😔😔😔😔😔دختر خاله بیشعور منم همینو بهم گفت 

گفت  پشت سرت میگفتن فلانی اجاقش کوره و خدا بهش بچه بده منم گفتم زوری دعا نکنین لابد لیاقت نداشته که بهش نداده 😢😢

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای عزیزم ناراحت نشو 

خیلی حرف بی ربطی زده

خیلی ها هستن بچه دارن ولی واقعا لیاقت بچه داشتنو و تربیت کردنشو ندارن

مطمئنم خدا به دلت نگاه میکنه و صاحب یه بچه میشی 

مشاور ورزشی،کاهش وزن و تغذیه سالم زیر نظر کارشناس ارشد فیزیولوژی ورزشی.(مربی شنا،امادگی جسمانی،تی ار ایکس،ایروبیک،فیتنس،زومبا،ورزش های توپی)مامان دوقلوهای شیطون👨‍👩‍👧‍👧

به اون نمیگن دوست.میگن دشمن حسود.چرته حرفش.پس مواد فروشایی که بچه دارن لیاقت دارن؟قانون طبیعت رو به خرافات ربط ندیم.عزیزم مطمین باش خدا بهتون بچه میده.همین دیشب یه خانوم تاپیک زد بعد 3 سال انتظار یهویی بتردار شده بود.خاله ی همسرم اصلا همه دکترا پیگفتن تو تخمک برای باردار شدن نداری.ولی درکمال ناباوری،الان حامله ن.ان شاالله به سلامتی بچه دار میشن و شماهم دامنتون سبز میشه.در مورد این مسئله با کسی حرف نزن.بگو فعلا نمیخواهیم.چه لزومی داره دوستتون بفهمه تو اقدامین و هنوز نشده.که همچین مزخرفاتی بگه؟؟

لابد  اون بجه هایی  که پدر و مادرهاشون  دونسته دونسته   دنیا اوردن  بهدشم  در نگه داریش کوتاهی می کنن

لباقت دارن 

اون موقع  نه باید   بهزیستی  می بود نه پر ورش گاه   چون  والدین  با لیاقت   بچه شون هم خوب نگه می داره 

ول کن 

دوساله ازدواج کردم 

اصلا  شوهرم نمی خواد  بچه دار شه 

همه هم فکر می کنن 

ما بچه دار نمیشیم  

مامانم هر ماه  میگه  بیا ببرم دکتر  ول کن تو روخدا همه چی به دلت نگیر  

خودت با این جور چیزا اذیت نکن 

الان یه عالمه راه هست برا  بجه دار شدن  

http://mob.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1532549
الان اون بچه هایی تو پرورشگاه و بهزیستی هستن مادراشون لیاقت داشتن؟ 😒😒😒

خدا لعنت کنه مردای بی غیرت همین جامعه رو که باعث تولد بچه های اینچنین میشن و بعدم مسئولیت خبطی که کردن رو به گردن نمی گیرن ... الهی دامن زن و بچه های دیگه اشون رو بگیره این ظلمی که کردن ....

گلم از این دید بخوای نگاه کنی، کسی که ازدواج هم نکرده از دو لیاقت محروم بوده هم همسر شدن.... هم ما ...

درسته،من اصلا اینطوری فکرنمیکنم؛ولی امروز کاملاجاخوردم بااین حرف!❤ان شاءالله

والا به منم که تا ۳۵ سالگی مجرد موندم میگن... همسر شدن لیاقت می خواد  مادر بودن لیاقت می خ ...

بهشون بگو یعنی اونایی که شوهرشون معتاد و بیکارن یا هرروز ی جاشون از کتمهای شوهرشون کبوده لیاقتشون بیشتره؟ چه حرفهای مفتی واقعا

والا به منم که تا ۳۵ سالگی مجرد موندم میگن... همسر شدن لیاقت می خواد  مادر بودن لیاقت می خ ...

جدی اینارو بهتون میگن؟ چقد وقیح و بی ادب

میگفتی شعور داشتن هم لیاقت میخواد خدا ب شما نداده 

بهشون بگو یعنی اونایی که شوهرشون معتاد و بیکارن یا هرروز ی جاشون از کتمهای شوهرشون کبوده لیاقتشون بی ...

از من بپرسی هر مردی لیاقت داشتن زن و بچه نداره

مردی که واسه تهیه موادش، زن و بچه اش رو می فروشه تا آخر عمر از حسرت زن بمیره هم حقشه....

کاش توو جامعه ما تعداد زنان کمتر از مردان بود 😔

جدی اینارو بهتون میگن؟ چقد وقیح و بی ادب میگفتی شعور داشتن هم لیاقت میخواد خدا ب شما نداده 

هر چی بیشتر فکر می کنن چون ازدواج کردن، نصف دینشان ادا شده، بیشتر نمک به زخمت می پاشن....