2777
2789
😳😳😳😳😳😳😳

😔

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

😔😔😔😔😔😔دختر خاله بیشعور منم همینو بهم گفت  گفت  پشت سرت میگفتن فلانی اجاقش کوره و خد ...

چقدربده خدا😔😔😔

ای کاش میفهمیدن چه حالی میشیم وقتی اینجوری حرف میزنن

از من بپرسی هر مردی لیاقت داشتن زن و بچه نداره مردی که واسه تهیه موادش، زن و بچه اش رو می فروشه تا ...

بنظر من اصلا لازم نیست همه ازدواج کنن و ربطی ب لیاقت نداره. لازم نیست همه جفت باشن بعضی ها خصوصیاتشون تنهایی طلب هست

بنظر من اصلا لازم نیست همه ازدواج کنن و ربطی ب لیاقت نداره. لازم نیست همه جفت باشن بعضی ها خصوصیاتشو ...

خیلی ها رو هم جبر اجتماعی مجرد نگه داشته....

همین تفکر همه که نباید ازدواج کنن...

خیلی ها رو میشناسم میخواستن ازدواج کنن، ولی نتوونستن....

در کل اگه زن مجرد کمتر بود، ارج و قرب جامعه زنان بیشتر بود...

خدا لعنت کنه مردای بی غیرت همین جامعه رو که باعث تولد بچه های اینچنین میشن و بعدم مسئولیت خبطی که کر ...

ب هر حال تو  دنیا اومدن ی بچه هر دو طرف مسئول هستن یکی کمتر یکی بیشتر

هرکی هرکار کنه جوابشو میگیره من فقط منظورم این بود ک ب لیاقت هیچ ارتباطی نداره این موضوع

چقدربده خدا😔😔😔 ای کاش میفهمیدن چه حالی میشیم وقتی اینجوری حرف میزنن

من خودم هیچی نمیگم به اینا وقتی حرفی میزنن دلم میشکنه ولی مامانم جوابشونو میده بهش گفت لیاقت به زاییدن نیس به اینه که بچه ای که خودت نمیتونی یه ناخنش رو درست کنی و هدیه خداست رو جوری تربیت کنی که پسفردا یه بیشعور تر از خودت تحویل جامعه ندی 

یک سالع قهره باهامون سر اینکه خاله دلمو شکست 😣😣😣

کاش میفهمیدیم اگه نظر یکی باما فرق داره دلیل نمیشه نهایت بیشعوری رو به کار ببریم و بتوپیم بهش چه تو مجازی چه واقعی کاش آدما اونقدری که ادعای شعور دارن نصف همون ادعا شعور داشتن 
به اون نمیگن دوست.میگن دشمن حسود.چرته حرفش.پس مواد فروشایی که بچه دارن لیاقت دارن؟قانون طبیعت رو به ...

عزیزم من اصلا به هیچکس هیچی نگفتم،حتی مامانم خبرنداره که دکتررفتم،اما آدم فضول حرف میسازه دیگه،برمیگرده میگه تاالان که بچه نیاوردی یعنی لیاقت نداشتی،خدابه هرکسی بچه نمیده

عزیزم تنها راهش تو دهنی هست که باید بزنی تا ادب بشن..نجابت بیش از حد به ضرر خودته

مامانم جوابشو داد 

من خودم گفتم جواب نمیدم ببینم خدا کی صبرش تموم میشه و دعامو مستجاب میکنه 😭😭😭😭

بهشون بگو یعنی اونایی که شوهرشون معتاد و بیکارن یا هرروز ی جاشون از کتمهای شوهرشون کبوده لیاقتشون بی ...

آره دیگه عزیزم کتک خوردن و تحقیر شدن و بدبختی کشیدن لیاقت میخواد ک این دسته آدما دارن 

اونی ک مجرده لایق کتک خوردن و زجر کشیدن نبوده الحمدلله

این جور لیاقتا ارزونی خودشون و هفت جد و ابادشون 

ب هر حال تو  دنیا اومدن ی بچه هر دو طرف مسئول هستن یکی کمتر یکی بیشتر هرکی هرکار کنه جوابشو می ...

من حرف شما رو قبول دارم

این تیتر رو در گوگل بزنین 

ماهانه شانزده کودک سر راهی در استان اصفهان 

این فقط اصفهان هست، بخوانین خبر نامه اش رو میگه اکثرا نامشروع هستن، بابای این بچه ها کیه؟ خارج از مردان جامعه ماست؟ اینا الزاما فرزند آدمایی نیستن که توان مالی ندارن، گاهی بچه آدم هایی هستن که مسئولیت پذیری و تعهد حالیشون نمیشه، آیا یک زن تنها می توونه شناسنامه بگیره؟

خدا عقلش بده واقعا اصلا ربطی نداره عزیزم 

اصلا وقتی گفت این حرفو موندم واقعا شوکه شدم...چون خودم اصلا اینطوری فکرنمیکردم ولی توذهنم برایه لحظه اومد یعنی واقعامن لیاقت ندارم؟؟