2777
2789
عنوان

فاز نامزد دوست پ سابقم چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 106 پست
باشه دوست من خدارو شکر که فرق خوب و بد رو میدونی .دعا کن خدا یه مرد مجرد تو بختت بزاره که زن باز هم ...

32 سالمه فعلا که نذاشت هیچ مرد خوبی

تلاشمم کردم نشد مجبورم پسر رو بازی بدم همونجور که منو معطل کرد بازیم داد

نمیدونم گفتم یا نه دوست پ ام بهم پیشنهاد بدی داد و گفت زن دومم شو! و وعده وعید خواستم دختر رو روشن ...

اصللا درک نمیکنم کارتون درست نبود.قبول کن از رو دلسوزی نبوده کارتون 

بهتره چه خوب چه بد بذاریش کنار الکی هم دشمن نتراش برای خخودت.واقعاا هم بخواد شکایت کنه پات گیر میشه قاضی میگه به توچه مربوط ..

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من به دوست پ احتیاج دارم بابت استقلالم

زندگی اون دختر بپاشونی که مستقل بشی؟ تو انسانی؟ هزارتا ادم ریخته که از سر نداری کلیه میفروشن توکه پول داری مستقل بشی برودنبال یکی که کسی تو زندگیش نباشه

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
شما اشتباه کردی شاید واقعا دوسش داره و از کاراش دست برداشته به نظرم دخالت نمی کردی بهتر بود

پستای قبلیم و نخوندی؟؟؟؟؟

برای بار 4 ام مینویسم توبه نکررررد بلکه بهم پیشنهاد بد داد

من به دوست پ احتیاج دارم بابت استقلالم

اشتباه نکن دوست پ خر کی هست برای استقلالت از خدا کمک بگیر بد نمیبینی اون یکیفقط بی آبرویی و بد بختی میاره نه استقلال

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
زندگی اون دختر بپاشونی که مستقل بشی؟ تو انسانی؟ هزارتا ادم ریخته که از سر نداری کلیه میفروشن توکه پو ...

زندگی شو نمیپاشم !

قرار نیست با اون پسر زندگی کنم یا هررر چی

قراره فقط صیغه ی صوری ام بشه و من مستقل 

همین مم به وعده هام عمل نمیکنم قرار کردم بهش مقداری پول بدم

بخاطر دوست پسر هیچ وقت خودتو ناراحت نکن. 

شوهر سابقم عاشق همکارش شد، دختره هم میدونست، منم با دختره صحبت کردم ، هم حضوری، هم تلفنی و هر چی بود تا جایی که ذهنم یاری میکرد گفتم، آخرش دختره گفت من عاشقشم و اگر بیاد خواستگاری باهاش ازدواج میکنم!! آخرش هم من طلاق گرفتم، اونا ازدواج کردن. 

اگر به دنبال آن یک نفری هستید که زندگی شما را تغییر دهد ... نگاهی به آینه بیندازید...    تمام رموز قانون جذب    
اره من قبلا ازدواج کردم 3 ماه عقد بودم طرفم عصبی بود رهاش کردم ، میدونست من از زندگی با والدینم رنج ...

حالا ۳ ما شد ازدواج عزیزم خودت رو دست کم گرفتی خیلی کار خوبی کردی جدا شدی فکر یه ازدواج موفق باش جای این که دنبال این آدم مشکل دار باشی

اشتباه نکن دوست پ خر کی هست برای استقلالت از خدا کمک بگیر بد نمیبینی اون یکیفقط بی آبرویی و بد بختی ...

مگه قراره چه کار بدی کنم با دوست پ ام؟

من نامادری دارم پدرم درکم نمیکنه خشونت زیاده تو خونه حبسم پول ندارم حق هیچی ندارم

قضاوت!

حالا ۳ ما شد ازدواج عزیزم خودت رو دست کم گرفتی خیلی کار خوبی کردی جدا شدی فکر یه ازدواج موفق باش جای ...

گفتم نشد ازدواج کنم و نمیشه طاقتم طاق شده 33 سالمه و مشکلات کوفتی زندگیم روانمو بهم ریخته

زندگی شو نمیپاشم ! قرار نیست با اون پسر زندگی کنم یا هررر چی قراره فقط صیغه ی صوری ام بشه و من مست ...

پول برو به یکی دیگه بده چیکاراین داری ادم درستی نیستی قبول کن داری تو زندگی یک دختر دیگه کثافتکاری میکنی 

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد