2777
2789
عنوان

فاز نامزد دوست پ سابقم چی بود؟

1586 بازدید | 106 پست

وقتی دوست پ ام اومد خواستگاری ام  به بیان خودش» 

به خاطر اختلاف فرهنگی خونواده هامون و مالی (اونا از ما بالاتر) منو نخواست

حس کردم به خاطر علاقه ای که میدونست بهش دارم ،دلش سوخت و خواست دوست مجازی بمونیم! البته که منم قبول نکردم  

ولی به خاطر تخصصی که در زمینه ی برنامه نویسی دارم، بعد از چند ماه پیش اومد دوباره بهم پیام داد تا کارشو راه بندازم! میدونست دوستش دارم 

گفتم میدونی چادریم و باز میگی پس در زمره ی خنگ ها محشور میشی  

بعد گفت ببین یه چیز بگم ناراحت نمیشی؟ سریع نوشت :من دوست فابریک دارم و نامزدیم، قراره به زودی ازدواج کنیم  نوشتم :به سلامتی چه خوب

ازش خواستم عکس نامزدشو بذاره خواستم ببینم سلیقه اش چطوریه پرسیدم چند سالشه اسم و تحصیلاتش؟

عکس رمانتیک از خودش و دختره گذاشت گفت دختر وکیله و اسم اش حنانه هست و 32 ساله (یعنی از من 3 سال بزرگتر)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

قبل این چون من از همه چی بی خبر بودم و عاشق اش بودم ،پیج اینستاشو چک میکردم 

دنبال اسم حنانه تو فالوراش گشتم ،اسم و فامیلشو فهمیدم سرچ کردم گوگل وکیل حنانه ... شماره اش اومد

از قبل میدونستم دوست پ ام دختر باز و خودشم میگفت توبه کردم دنبال دختر چادریم ولی چون زیبا ،خوش تیپ و کلا ادم بانمک و خواستنی بود و موقعیت شغلی و اجتماعی خوبی داشت مایل بودم باهاش ازدواج کنم توجیه میکردم ادم پاکیه با من عوض میشه 

ولی فهمیدم توبه ی گرگ مرگه، بهم پیشنهاد داد صیغه کنیم 

تصمیم گرفتم گوشه ای از رزومه اشو به نامزدش بگم، شماره اشم که پیدا کرده بودم فکر کردم نجاتش بدم از بدبختی

به دختر پیام دادم گفتم شما وکیلید؟

هی دنبال مقدمه چینی بودم بهش بگم و گفتم 

که یهو آرش به 3 ثانیه نکشید تل.گرام پیام داد و گفت به حنانه پیام نده!! گ.وه خوری نکن

چرا پیام دادی؟ شماره اش از کجا اوردی؟

دختر هم با زبان حقوقی و رسمی جواب داد:

نبینم دیگه  از این صحبت ها کنی و از طرق قانونی سفت و سخت تا تهش میایستم تا ببینم نیتت چی بود و کی هستی و فلان

نوشتم: آنچه لازم بود بهت گفتم حق زن های خنگ همینه تا سرشونو تو برف نکنند

جالب اینکه دختر حتی بعدش هم پیگیر نشد با اونهمه نشونه و کد که بهش دادم که پسر ،پسر خوب و پاکی نیست قبلا  رابطه داشته و داره

انگار دختر خواست فقط پز  وکالتشو بده ،دوست پ سابقمم به همین خیلی مینازه کلا واسش مقام و پول خیلی مهمه

موندم دختر چرا پیگیر نشد تعصب خرج نداد! هووووووووووف

به دختر پیام دادم گفتم شما وکیلید؟ هی دنبال مقدمه چینی بودم بهش بگم و گفتم  که یهو آرش به 3 ث ...

خب دختره هم مثل خودشه براش مهم نیس،تو نگران خودت باش🙌نمیخاد برای دوست دختر دوست پسرت دل بسوزونی

همه عمر بر ندارم سر از این خمار مستی.... که هنوز من نبودم که تو در دلم نشستی🥰