2777
2789
عنوان

فاز نامزد دوست پ سابقم چی بود؟

| مشاهده متن کامل بحث + 1586 بازدید | 106 پست

استارتر بدت نیاد

ولی اومدی از رو حسادت یه کاری کردی اونم جواب نداد

اون دختر باهاش از لحاظ مالی و اجتماعی در یه سطح هست مطمئن باش کاری نمی کنه که خودشه پیش زنش خراب کنه 

چون شما باهاش هم سطح نبودی طرف به چشم همسرت بهت نکاه نمی کرد فقط به چشم یه سرگرمی بهت نگاه می کرد

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره من قبلا ازدواج کردم 3 ماه عقد بودم طرفم عصبی بود رهاش کردم ، میدونست من از زندگی با والدینم رنج ...

رنج میکشی درس بخون برو دانشگاه یه شهر دیگه یا برای کار ولی واقعا به خودت بی احترامی نکن با اینکار!

احساس خیلی بدی دارم داشتم به دختر کمک میکردم چرا اینطوری کرد اهههههههه حتی تو اینستا دوست پ کپشن کر ...

اسی ناراحت نشو ولی به تو چه  

میخوای باور کنیم بخاطر دلسوزی برای دوست دختر دوس پ سابقت بهش پیام دادی؟ شاید اون پسر انتخاب اخرشو کرده بود و دیگه قصد داشت با اون دختر تا اهرش پاک بمونه

ب ت چ   

استارتر بدت نیاد ولی اومدی از رو حسادت یه کاری کردی اونم جواب نداد اون دختر باهاش از لحاظ مالی و ا ...

حسادت اره خب حسودیم شد چون من واقعا عاشقش بودم خودش خوب میدوسنت من وکیل نیستم فقط تحصیلات مهندسی دارم و از دختر کوچکتر و خوشگلترم 

ولی خب به خاطر حسادت بهش پیام ندادم واقعا قصدم خیر بود

حسادت اره خب حسودیم شد چون من واقعا عاشقش بودم خودش خوب میدوسنت من وکیل نیستم فقط تحصیلات مهندسی دار ...

دقیقا چیا به دختره گفته اسی من نفهمیدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد وعجل فرجهم
احساس خیلی بدی دارم داشتم به دختر کمک میکردم چرا اینطوری کرد اهههههههه حتی تو اینستا دوست پ کپشن کر ...

حب دختره ام شاید مث خودشه بابا 

انقدر خودتو بیخیال نشون بده تابیشتر بسوزه 

نه اینکه انقدر ضایع حسادت نشون بدی

برنده اونه که می تونه آروم و خونسرد بجنگه🎶👊🏼
اسی ناراحت نشو ولی به تو چه     میخوای باور کنیم بخاطر دلسوزی برای دوست دختر دوس پ سابقت ...

به خودت چه عزیزم!

اخه دارم میگم همزمان بهم گفت زنم شو دوتاتونو دوست دارم !!!!!!!!!!

گفتم اره به دختر حسودیم شد پو دوست پ ام ویژگی های خوب  زیاد داره دست و دبلاز و اینا که اخرش فهمیدم دختر باز  و پیشنهاد به من!

ولی واقعا نیتم خیر بود گفتم

کوچکتر بودنم حسنه؟

اره جوونترم و البته انصافا خوشگلترم

شما جای من بودی دلت نمیگرفت؟

کسی که عاشقشی بره دختر بگیر از شما 4 سال بزرگتر  و شما خوشگل تر بعد عاشق اون باشه؟

حسودی نکنی ناراحت نمیشی؟

ازروحسادت زندگی دیگران خراب نکن که خداجهنمی برات میسازه که تازمان مرگ توش بمونی امثال تو اطراف زندگی من بودن درسته زندگیم خراب کردن اما خودشونم خیرندیدن و من حلالشون نمیکنم

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد