2777
2789
والا وقتی برامن یه تبریکم نداشت روز زن  اصلا مگه روز مرد داریم ؟؟؟؟همچین روزی مگه هست؟😂😂😂😂

كلا من كه بيخيال شدم، ميدونم نه از روي خساست ، نه بي مهري، و نه حتي بي توجهيه، واقعا سيستمش اينجوريه! ديشب ساعت يك شب كه از شركت اومد من خوابالود اومدم آب بخورم گفت روزت مبارك😂 گفتم نصفه شبت خوش!

اين روزا به بهانه عيد كلي هزينه ميكنه ديگه، همون كافيه واقعا، بيخيال ، اين مناسبتها بجاي اينكه حال آدمو خوب كنن همش باعث دلخوري و حتي جر و بحث ميشن،بهتره توقع نداشته باشبم كه حالمون هم خوب بمونه😊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه اس بفرست یه تک زنگم بزن یعنی بیادتم تامام. من هیچی نمیخرم

قربونت. شوهر من دیروز یه تبریک بهم نگفت گریه م گرفت نه توقع کادو گرفتن داشتم نه چیزی میتونست یه پیام بفرسته یه تبریک خشک و خالی بگه خونه هم اومد انگار نه انگار...😭😭😭

منم کوفت بهش نمیدم. انتقام سخت در راه است

منم

انتقام-سخت#  

خدا هم جدیدا یاد گرفته سین میکنه جواب نمیده😐/           The one who loves you, says it once and proves it ten times!                         کسی که دوستت داره ۱ بار بهت میگه 

خودم براش بهترین هدیه هستم خودم کادو میکنم ی ربان خوشگل هم میبندم تقدیمش میکنم چی از خودم گرونتر ومهمتر   تاز امسال ی پسر دوست داشتنی هم براش هدیه آوردم  

این↩ تاپیک ↪همیشه حال دلمو خوب میکنه سرشار از انرژی مثبت دوست داشتی یه سر بزن سهم دلتو ببر 

من سالگرد ازدواجمون که پول زیادی نداشتم تو خونه کیک خونگی درست کردم . یه شیشه خوشگل خریدم و با کاغذ رنگی که تو خونه داشتم ۱۰۱ دلیل برای دوست داشتنت رو براش درست کردم . شام خوشمزه پختم و خودمو خوشگل کردم. واسه روز مردهم فعلا خودم پول ندارم از خودش میگیرم یه چیزی میخرم

جهان به اعتبار خنده تو زیباست 
قربونت. شوهر من دیروز یه تبریک بهم نگفت گریه م گرفت نه توقع کادو گرفتن داشتم نه چیزی میتونست یه پیام ...

مال من هنوز نیومده از دیروز صب

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀
من سالگرد ازدواجمون که پول زیادی نداشتم تو خونه کیک خونگی درست کردم . یه شیشه خوشگل خریدم و با کاغذ ...

واقعا 101 دلیل واسه دوس داشتنش داری؟ 

من به غمگین ترین حالت ممکن شادم🥀🥀🥀